reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MYSZKA gratulację,powtórzę po Madzikm że córcie są super

AGUNIA a czym ty zaskoczona jesteś,to jest księciunio to i gó.....słodkie robi.

reklama
Myszka gratulacje :-)

Po dzisiejszym dniu lepiej nt córek się nie wypowiem. Niech to że nie mam siły sobie kolacji zrobić a niania zadzwoniła po swojego faceta bo nie miała siły iść na autobus będzie poparte milczeniem ;-)

Klara jak robi dwójkę na wc to sie cieszy że jej się fontanna robi :-/

Myszko gratulacje :-) :)
Jak już jesteśmy w temacie, to moja dzisiaj zrobiła kupę, spuściła wodę, pomachała i powiedziała "PA PA kupko" :rofl:
Teksty też ma czasem takie, że wstyd np. "walnęłam się w łeb" , albo siada obok kogoś i mówi "posuń dupę" :surprised:

Edysiek posuń dupę mój faworyt. [emoji23]

Nasza z gadką się rozkręca, ale jak się zapomni to nawija jak szalona bełkocząc.

Wszystkie dzieci fajne, zwłaszcza cudze ;)

Moja też czasem nawija jak kataryna a nie wiadomo i co jej chodzi. Chociaż i tak ja ją raczej rozumiem a mąż mówi do mnie - tłumacz, albo słucha jej po czym mówi "naprawdę?" :confused:

EDYSIEK heh no wśród domowników spoko gorzej jak do obcego tak powie :D
Mój m też jej często nie rozumie i Ona z nim generalnie nie gada bo się naprodukuje a ten do niej co dzidzia albo co lalunia:oo:

reklama
Chłopaki są tez super . Kocham mojego nad życie ale dziada dzisiaj nie lubię !!! Tak dawał po zaworach, że mam jak to Katjuszka pisze , budyń zamiast mózgu.

To mój ostatnio jak mu sie traktor wywrócił z piachem "kulwa ale czad" [emoji33]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
1475869847-k1jpzu.jpeg

Ostatnia edycja:
Do góry