reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agunia to upiecz mu biszkopt i udekorujcie razem.
Ja piekłam kremówkę kokosową i roladę z masą ananasowo cytrynową.
Przepis mogę dać jutro, bo ledwo patrzę i idę spać

Mmmm Edysiek jakie pyszności:) Odpocznij sobie jak mama przyjedzie, chociaż powiem z własnego doświadczenia że jednak jestem bardziej zmęczona po takich wizytach mimo że mama bardzo pomaga:)

Ancona no i jak. Kuba dziś walnął tylko 1h drzemkę po przedszkolu a i tak dopiero co zasnął. Musiałam wcześniej wyjść z zajęć jogi bo czekał na mnie i nie chciał spać.

Truskawkowa oby szybko wyszła ta szóstka

Truskawkowa witaj w klubie, u nas piatki dolne w natarciu. Juz przebijaja sie, jeszcze pewnie z miesiac i nedzie po wszystkim. Ale dzisiaj katar, rozdraznienie a ze spania w nocy to chuba nici. Co 15 min placz i marudzenie. A ja jak na zlosc jutro do pracy na 7. Juz czuje ten poranek.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Edysiek mniam uwielbiam ciasto :)

Kroczek aż dziwne, nie wiem czy to przez zatkany nosek ale H o 21.20 wziął mnie za rękę i mówi że chce spać :szok: o 3.20 pobudka na mleko i jeszcze śpi. (On dalej z tych bardzo mlecznych)

Loka ale żeby wymioty od zębów? Może jakiegoś wirusa biedaczysko złapał? Zdrówka!

Edysiek ciasta brzmią pysznie.

Loka sił życzę.

Ancona to H mamie niespodziankę zrobił.

U nas też ciężka noc. Obaj poszli spać o 21, a wstali po 5. W tym T zaliczył jedną pobudkę na cycka, a J budził się co pół godziny z płaczem, gdzie jego buty, transformers, kto mu zjadł krewetki, itp. No i wstał w paskudnym nastroju. A do tego wszystkiego ja się rozchorowałam.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wreszcie u nas ochłodzenie, przynajmniej jest czym oddychać, nawet F już nie ryczał w nocy. Ma padać cały dzień - czuje w moich starych kościach, że F będzie próbował wykończyć mnie psychicznie.

Za ciastami nie przepadam ale chętnie bym spróbowała.

Agunia - zdrówka dla Was, żeby tylko chłopaki nie złapali.

Kroczek - jak poranek w przedszkolu ?

Loka - kawa dożylnie by się przydała. Jak sytuacja ? Zdrówka rownież.

Truskawkowa - jak ząbek ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry