reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti-Ty chcialas z marszu do alergologa sie dostac??? Oj Ty naiwna[emoji12] A tak serio to marne szanse. Ja place 100zl za wizyte. I powiem Ci,ze co miesiac nie trzeba. Ale co 3 juz tak. Z tym, ze jak trafione leki i odstawione to co uczula mozna spokojnie poczekac. Ja bylam ostatnio w lutym. A i leki jak jest ok odstawilam[emoji38]

Temat zakupowa. Matko jak ja nie lubie zakupow. Dzis od rana biegalam po sklepach i juz mam dosc. Najpierw z mlodym caly ranek szukalam spodni dla starszego. Potem przedszkole i z 2 chlopakow po wkladki do sklepu medycznego. Glowa mi peka. Dopiero usiadlam.

Edysiek kurtka piekna.

Aha wczoraj chlopakom adidaski jeszcze kupilam[emoji38]

reklama
A ja mam totalny spadek formy. Od rana bieganie. Czwarte pranie się pierze, zakupy, wysyłka paczek (znowu udało mi się kilka rzeczy sprzedać), zupa, drugie i ot taki powrot z urlopu. W dodatku czytałam książkę mojego ulubionego autora na wyjeździe (aż pół przez tydzień się udało) i tak mnie do niej ciągnie że ciągle myślę jakby to chwilę wykroic..

Edysiek używana czy nowa? Patrzyłam na kombinezony ostatnio na allegro Ale jeszcze nic nie było a ja Wójcika używanego bym chciała.. I muszę obu kupić bo nie ma szans żeby mi Zoja weszła w ten po klarze.. ehh Chińczycy też nic nie mają w dobrej cenie.. A wrzucę Wam K w chińskiej bluzce [emoji85]

Ja na szczescie nakupowalam kurtek w lumpku,wiec to mi odpada. A kombinezony to dla mnie porazka totalna. Mlody ani razu nie ubral,a starszy jak mial pol roku moze z 5 razy...wole kurtki zdecydowanie

Viltutti moja teściowa zawsze kupuje na wyrost. Też dzięki temu mam zapasy ubrań dla małej, teraz ma dwie pary dresów, kilka spodni i tuniczek, kupionych w zeszłym roku. Kurtkę chciała już na 104 kupić, ale jej to wybiłam z głowy. Ta kupiona przeze mnie jest na 92 i jeszcze jest ciut większa, ale to 5 10 15 a jak dla mnie tam mają większe ubrania.
Katjuszko kurtka używana (ale tego nie widać) kupiona na allegro za 37 zł z wysyłką, więc myślę, że niedrogo.
Też szukałam kombinezonów Wójcika, ale nawet używane mają zabójcze ceny, więc chyba odpuszczę.
Truskawkowa jak jest śnieg i dziecko idzie na podwórko to dla mnie musi mieć kombinezon, nie musi być cały, tylko kurtka i spodnie. Wtedy może szaleć do woli.

Truskawkowa ja mówię tylko i wyłącznie o 2-częściowym. Nie wyobrażam sobie 2.5 letniego dziecka w jednoczęściowym..
Macie jakieś sprawdzone firmy żeby był porządny? Mnie poza wojcikiem kusi jeszcze Tchibo bo wyglądają solidnie. I tak musi mieć dwa więc szukam używanych..

Edysiek śliczna kurteczka :-)

Truskawkowa fotkę wrzuć :)

Katjuszka my mamy kombinezon 2 cz. z Coccobello po starszaku na 104r jest ciepły i solidnie wykonany a na kolejne zimy mamy z Marquity, K chodził w niej 3 zimy i dalej wygląda jak nowa :-) uważam to za jeden z lepszych zakupów.
U nas z zakupów po przeglądzie zostały do kupienia K halówki i na jesień a H ma poważne braki w spodniach chociaż ze 3 szt by się przydały. A dzisiaj przyjdzie piżama i kalesonki rajstopkowe :-)

Mieliśmy kombinezon z coccordillo i potwierdzam ze bardzo dobra jakość.
No właśnie obecnie mamy jednoczęściowy i tak nie do końca zachwyca mnie ten fakt, ale jest mega jakości wiec przeżyje. Poza tym mamy taka trasę do przedszkola ze nawet latem tak wieje ze mało łba nie urwie wiec na zimę nie zaszkodzi coś konkretnego do wózka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale zrobiłam czystki w pokoju H dwa wielkie pudła ubrań do wyniesienia , trochę wyrzuciłam , reklamówka zabawek poszła do śmietnika i tak się zastanawiam gdzie się to wszystko mieściło bo nie widzę żeby miejsca przybyło hmm 8-)

Do góry