reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja już od miesiąca lukam na allegro za kombinezonem,ale im starsze dziecko tym gorzej znalezc.2częsciowe to jest dosłownie kilkanaście w rozmiarze 104,wójcika ceny 160-250 za używkę,dla mnie ceny z kosmosu.A żeby jeszcze był ladny do tego to już w ogóle abstrakcja.Za to kurtek jest mnóstwo firmówek za 30-50zł.
Całkiem możliwe że kupię ładna kurtkę i dokupie osobno jakieś spodnie ortalionowe,nieprzemakalne które pewnie założy z 5-10razy bo więcej śniegu nie będzie;-) ;)

Ja kurtkę mam po synu, spodnie też mam. Kombinezony uwielbiam :)

Wy tu o jakiś wielkich rozmiarach piszecie. Młoda 92/98 choć nie wykluczone, że kurtka z zeszłego roku będzie dobra.

U nas sprawdza sie rowniez coccodrillo. Mielismy tez nexta jednoczęściowy i tez byl super, porownywalny cenowo. Ciezko o uzywany :-(
U mas niestety w tym roku rozmiar lub dwa wiekszy kombinezon.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszły leginsy, cieplutkie spodenki.jpg

Załączniki

• spodenki.jpg
    spodenki.jpg
    161,6 KB · Wyświetleń: 66
Bajerancki ten kot :-D

A mnie właśnie listonosz przyniósł ostatnie zamówienie z chin. To co mi się tak tanio udało kupić. Pieeekne i zastanawiam się czemu taka głupia byłam i po jednej rzeczy wzięłam.. No nic upoluje coś znowu tylko nie chce mi się codziennie patrzeć czy akurat nie jest taniej.. No ale za 3 szt było 44 zl a we wtorek w pepko kupiłam 2 bluzki i 3 leginy za 46 a jakość tego z chin duuuzo lepsza. Musiałam trochę kupić rzeczy bo K ostatnio strasznie skoczyla i wyrosła w kilka dni doslownie, a to co mam na zapas to za duże jeszcze.. W ogóle mam problem bo wszystkie leginy z niej lecą. Na długość ok a na szerokosc to dwie K by weszły :-(

Byliśmy dziś w zoo.. tylko że k chciała cały czas na plac zabaw bo jej się popitolilo że jeszcze w zakopcu jest ;-) zwierzęta fajnie ale tak godzinę, potem już nuda. Za to Z się wyspala ;-) dobrze że one za darmo wchodzą bo nie opłaca mi się ich nigdzie poza parkiem brać..

Katjuszka my wszystkie trzy kociary [emoji1]
Na
A jeszcze w sinsay teraz ciuchy z kotami i duża Dostała bluzki i bluzę a i torebkę [emoji76]
Z mojej też leginsy lecą z tyłka, właśnie te pepcowe.

reklama
Edysiek - super te legginsy :) E by się spodobały.

Katjuszkooo - bo z tej firmy Neat naprawdę są super rzeczy i nie raz dużo lepszej jakości niż te co po sklepach można kupić. Choć na 100% też w chinach robione ;)

Mnie przyszły buty dla E z Chin i komplecik - sweterek i spodnie.
Buty są super - szczerze, nie spodziewałam się, że będą takie fajne

JPEG_20160907_144417_-835475755.jpg JPEG_20160907_144440_-1150582721.jpg

Komplet ma jedną wadę, strasznie krótkie rękawy w sweterku. Rozmiarowo całość na Emmę na teraz, tylko rękawy będą 3/4 :/

JPEG_20160906_145748_-171766249.jpg

Mnie mało na forum bo dalej pracuję po sześć dni w tygodniu i ciężko mi wszystko ogarnąć.
Emma zaczęła przedszkole, w środę była na godzinę, jak poszłam i się zorientowała to płakała póki ją nie przyszłam odebrać. Głównym problemem była chyba bariera językowa bo nie wiedziała, co panie do niej mówią. W młodszej grupie jest opiekunka Polka więc przyszła na pomoc i tłumaczyła Emmie, że wrócę ;) Na koniec E ładnie się pożegnała ze wszystkimi i na moje pytanie czy się jej podobało i chciałaby jeszcze przyjść przez łzy wydusiła, że tak ;)
Dziś była na dwie godzinki. Po moim wyjściu ponoć płakała tyko 10 minut a później już się bawiła z dziećmi do samego końca bez problemu.
Mam nadzieję, że się ładnie zaaklimatyzuje i będzie się jej podobało :)
Przedszkolanka na:ninja2:

Załączniki

• JPEG_20160907_144417_-835475755.jpg
    JPEG_20160907_144417_-835475755.jpg
    573,9 KB · Wyświetleń: 74
  • JPEG_20160907_144440_-1150582721.jpg
    JPEG_20160907_144440_-1150582721.jpg
    508,7 KB · Wyświetleń: 71
  • JPEG_20160906_145748_-171766249.jpg
    JPEG_20160906_145748_-171766249.jpg
    629,6 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja: