reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madziolina moja Zojka w dzień śpi kiepsko a w nocy czasem prawie wcale. A ma już pół roku.. cały czas jest na cycu a ja na diecie. Przez pierwsze 2.5 miesiąca dzień w dzień miała kolki. A do raczkowania dopiero się przymierza stając na 4 i się kolyszac więc jeszcze trochę poczekasz ;-)
Nas uratowal delicol + sab simplex ktore dopiero pomalu teraz odstawiamy

reklama
Madziolina moja Zojka w dzień śpi kiepsko a w nocy czasem prawie wcale. A ma już pół roku.. cały czas jest na cycu a ja na diecie. Przez pierwsze 2.5 miesiąca dzień w dzień miała kolki. A do raczkowania dopiero się przymierza stając na 4 i się kolyszac więc jeszcze trochę poczekasz ;-)
Nas uratowal delicol + sab simplex ktore dopiero pomalu teraz odstawiamy
To mnie pocieszylas... Moja w nocy nawet spi wiec chociaz to

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam mojej bluzeczki na allegro za grosze (11zł z wysyłką). Już przyszły bluzki.jpg

Załączniki

• bluzki.jpg
    bluzki.jpg
    149,3 KB · Wyświetleń: 61
Edysiek - super cena. Nie ma to jak upolować coś fajnego za grosze :)

Mnie przyszła pierwsza rzecz z Chin dla Emmy - ocieplane legginsy.
Miała podobne na zeszły rok i na naszą zimę są super. Kolor w rzeczywistości to czerwień :)

JPEG_20160823_122659_210602073.jpg

Załączniki

• JPEG_20160823_122659_210602073.jpg
    JPEG_20160823_122659_210602073.jpg
    513,5 KB · Wyświetleń: 59
Edysiek udane zakupy i cena ekstra :)

Madzikm cudne kociaki na kolanach :)

A nam przyszły dzisiaj buciki H na jesień, K do szkoły i kupiłam H bluzę na misiu w lidlu jedna została bez opakowania rozm 110/116 :D rękawy ma trochę za długie ale to nie problem. Ogólnie z dziecięcych rzeczy prawie nic nie zostało wszystko rozkupione jak to w lidlu.

Ok. Ha gorsza nie jestem, kupiłam dzisiaj małemu bezrękawnik w lidlu :-) na 116 ;-P w moim zawsze wszystko zalega wszystko bardzo długo. Ja generalnie obkupilam małego na wyprzedażach na spokojnie rok do przodu. Teraz sporo schudł, wiec przepraszamy się z rzeczami które były odłożone jako za male. Poza tym, jest od niedzieli super grzeczny i fajny, wiec jestem w kropce, bo wychodzi na to, ze przedszkole na niego złe działa. Przestał piszczeć po nocach...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzikm ups przepraszam a byłam pewna że to kotki :D

Viltutti o widzisz może trzeba z paniami porozmawiać że coś jest na rzeczy ??
W lidlu jeszcze fajne spodnie były ale leżały dosłownie 3 pary i to same o wiele za duże..

Do góry