reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

20160824_114408.jpg

No i przyspieszyła sprawę,zimowy komplet jest ,teraz tylko mikołaja wyczekiwać;)

Załączniki

• 20160824_114408.jpg
    20160824_114408.jpg
    329,8 KB · Wyświetleń: 219
reklama
U nas do Lumpa chodzę tylko ja :) jak jestem u rodzicow to tam idę i faktycznie za grosze nakupowalam juz nie raz bardzo fajne ciuchy. Przyznam się, że nawet zaczynalam byc od tego uzalezniona. Sobie to juz nie pamiętam kiedy kupilam cos w normalnym sklepie ( nie licząc butow) :-D
Milenko bosko :)
Katjuszko siły życzę a i pogoda nie służy też naszym dzieciom. Stary czlowiek wariuje a co dopiero dziecko.

Katjuszko współczuję. Ale pomyśl, że jeszcze trochę i dziewczyny będą się razem bawić, a Ty będziesz miała czas dla siebie.
Milenko a skąd jej się ten Mikołaj wziął?
U mojej w szafie też spore ilości jeszcze nie używanych ubrań typu leginsy czy tuniki. Teraz trzeba by już o zimie zacząć myśleć.

U mnie też brak czasu. Wstałam po 6 i ledwo się wyrobiłam. Dzisiaj robiłam paprykę marynowaną, a jutro będę robić peperoni.

Katjuszko podziwiam pocieszające jest tylko to że kiedyś z tego wyrośnie :-).

Milenka jaki słodziak:) no właśnie skąd myśl o Mikołaju?

My od rana szukaliśmy spodni dla M na chrzciny bo same luźne albo dresy o_O na szczęście kupiliśmy tylko wieczorem do mamy trzeba pojechać żeby skróciła.
A to Hubcia bluza i butki :
20160824_144008-1024x576.jpg

W rękawach też jest miś:)

Załączniki

• 20160824_144008-1024x576.jpg
    20160824_144008-1024x576.jpg
    177,4 KB · Wyświetleń: 208
Ancona super zakupy,jak to mówi moja córka ale dżolos bedzie;-) ;).
Nie wiem z kąd temat mikołąja ale oglądała masze na lapku wiec może odcinek był świąteczny.Jej po bajkach coś sie ubzdura np że na urodziny przyjdzie miś uszatek[nie wiem z kąd jej się to wzięło]Bo ona chyba kocha prezenty bo jak nie mikołaj to urodziny po głowie jej chodzą.

Milenka J też dzisiaj o mikołaju nawijał. No ale jemu ewidentnie o prezenty chodzi.

Ale macie fajnie z tym spaniem. T jest anioł i wstaje w nocy tylko dwa razy na cyca, ale J przechodzi siebie. Zasnął o 23 i wstał o 6. Do tego z uporem maniaka pakuje nam się w nocy do łóżka. Łeb mi zaraz pęknie.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wycofuje wszystkie co napisałam że ogarnęłam sie z zakupami:oo:
Zrobiłam przegląd u Starszaka no i okazuje sie ża koszula biała na rozpoczęcie za krótka,i jeszcze syn mnie uświadomił że w majtkach to wstyd się przebierać na wf i bokserki mam mu kupić:o,zacofaną matkę ma jak nic.I weszłam na 5 10 15 nie wyszłam z dwoma rzeczami:rolleyes2:

Do góry