reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszka no włąśnie moja dziś tak usiadła że zaczęło tryskać i na podłogę lecieć.Jej sie fałdki w udach zwijają i ciężko ją zmieścić porządnie na tym nocniku.
My mamy chłopięcy bo starszaku i z niego tryska;)

Też miałam czarną wizję, że F będzie zasypiał ze smoczkiem do 18stki , a tu proszę, rozgryzł go na całego, przez dwie noce spał z palcem włożonym do środka, do buzi go chyba brzydził, pózniej sam wyrzucił, pewnie dużo wcześniej by tak zrobił tylko ja leciałam i kupowałam nowy. Tez się martwiłam, nie było czym.

Temat sikania i kup w dalszym ciagu stoi w miejscu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Katjuszka moja też smoczkowa, ale tylko do spania. Przyjdzie pora to wyrzuci, starsza miała do 3 urodzin.

Ma zwykły nocnik i nie siura na zewnątrz, ani się nie przykleja. Tylko, że jak już skończy to sama musi wylać zawartość i tu mam zawsze obawy.

Pieluchy w dzień nie zakładam wcale, tylko do spania.

My mamy dwa bo dwie lazienki i w drugiej jest chlopiecy właśnie taki za 7.9 z Tesco i też tryska ;-) a na nakladce to znowu po nogach jej leci.. myślę że ona musi sama wpaść na to żeby regulować ;-) natomiast problem trochę kuriozalny.. I w ogóle ona ma tak że siku 5 sekund i już staje i JUŻ. bo musi iść.. mam wrażenie że czasem wstaje nim skończy... Ale sama się wyciera bo przed siku urywa sobie dwa listki ;-)

U nas z pieluchami coraz lepiej, wczoraj już miał na noc pieluchę i wołał siku na nocnik, dzisiaj jesteśmy na wyjeździe i też bez pampka tylko z nocnikiem :).
W domu nocnik mamy taki z wyjmowanym środkiem i jest rewelacyjny bo nic się nie przykleja jest stabilny i nie do przesikania o taki:
2016-08-07-13-53-10--766492234.jpg

A wyjazdowy mamy taki zwykły i ten już klei się do dupki, ogólnie jest jakiś mały i siusiak mu czasem wypada :/.

Załączniki

• 2016-08-07-13-53-10--766492234.jpg
    2016-08-07-13-53-10--766492234.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 260
Ciekawe do której dzisiaj będzie "impreza" H zasnął o 19.15 i już się cieszyłam że to na noc a on wstał 20.40 i ani myśli dalej iść spać o_O:o

Na poprawę humoru uległam szałowi wyprzedaży :D dobrze że M nie ma w domu ;)

Ancona co kupilas?
moja w dzien dzis nie dala sie do spania zmusic a wieczorem po 21 padla.
m jakis film wlacza ale padne chyba:blink:...o listy do m2 to moze nie.

reklama
Ancona u nas byl spektakularny paw w wykonaniu mlodego. Ale nic dziwnego jak ok 20 wciągnął 1,5 kielbaski z grilla,potem cos slodkiego i popchnal polowa butli mleka.

Do góry