reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzik może w przedszkolu tknie :-) ja nawet nie chce o tym myśleć bo wg tej teorii to Klara nic nie zje..

Mika i jak po pobudce? Bo u mnie drzemka nic nie pomogła.. wrocil potwór jeczacy i placzacy o wszystko. A Z to w ogóle lepiej nie mówić.. okropna się robi momentami. A mam wrażenie że wszystko rozumie już i robi na przekór..

reklama
Kinga dzisiaj została z moją mamą i wszystko dobrze, tylko jeść nie chciała. Dopiero że mną zjadła obiad.

Madzik a może z innymi dziećmi zje.
Moja jak widzi, że ktoś je to też chce.
Pochwal się zakupami.
Katjuszka jestem ciekawa czy te tuniki co wklejałaś na żywo też są takie ładne. Zwłaszcza te kolory mnie urzekły. Ja właśnie tego się boję, że te chińskie nie zawsze takie jak na zdjęciu.
Ja mojej kupiłam kilka rzeczy na jesień typu dresy czy cieplejsze komplety.
A to nasz najnowszy nabytek
20160808_171005.jpg

Załączniki

• 20160808_171005.jpg
    20160808_171005.jpg
    414,9 KB · Wyświetleń: 213
Katjuszka - niestety cudów nie oczekiwałam - było ciut lepiej ale się rozkręcił [emoji33], teraz siedzi i wyje bo mu nie pasują pomidory na talerzu [emoji15]

Edysiek - super fartuszek, Kinia wyglada cudownie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Edysiek - tak w PL jesteśmy jeszcze. Przez weekend było dodatkowo 5 osób w domu, jeść nie chciał bo czasu nie miał. Dzisiaj z jedzeniem po japońsku czyli "jako-tako" to znowu taki ryczący.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika to pewnie przez to F ma humorki ;) dużo ludzi, cały czas coś się dzieje a później zmęczony marudzi. Jak będziecie "u siebie" to znowu mu się odmieni :).

H dzisiaj bez drzemki, miał tak wcześniej iść spać ale nic z tego jeszcze biega rozchichany ech..

Ja też sobie nie wyobrażam. Jak zasypia później niż 20.30 to mimo że ja jej nie usypiam to już wkurzona jestem... Tak samo Z.
Niestety u Z przebija się właśnie druga jedynka i zasnęła dziś dopiero o 21.30.. jeszcze M postanowił być fajny i przyszedł do niej żebym się wykąpać mogła. Efekt to histeria totalna bo on raczej jej nke usypia.. eh..dobrymi checiami piekło jest wybrukowane ;-)

Edysiek też ciekawa jestem co przyjdzie :-) oczywiście dam znać.

Madzik chwal się :-)

reklama
Ja też mam już dość a moje dziecko do tej pory jeździło biegówką po mieszkaniu a teraz chodzi w butach brata , wyjmuje z nich wkładki i mówi że jemu pasuje. W ogóle ostatnio ma manię na zakładanie ubrań K :/..
Każda próba położenia go do łóżka kończy się takim wrzaskiem że raczej poczekam aż sam padnie..

Do góry