reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A wezcie mnie nie wkurzajcie. U mnie 2 razy siku na nocnik(2 razy w zyciu), zero wolania.....juz sama nie wiem czy przypominac czy nirch sam zacznie wolac...helppppppll

reklama
DJMka ale zakladac pampera czy w gaciach niech biega i szcza gdzie popadnie??
Juz nawet badziewna Dade mu zakladam i jakos wilgoc go nie odstrasza[emoji48]

U mnie nie ma reguły czy założę pampersa czy nie. Ma dzień, że sika na nocnik a ma taki, że wcale. Wczoraj u rodziców ładnie na kibelek robiła, a dzisiaj ani razu.
Już bym chyba upał wolała, bo u mnie ledwo 16 stopni.

Ostatnia edycja:
TRuskawkowa ja bym w pampku puszczała bo widać nie jest gotowy,moja też lała gdzie popadnie i odpuściłam.Spróbowałam po jakimś czasie i woła,tylko jak jest zajęta to czasem za pózno;-) ;)

Ja oglądam transmisję z pogrzebu i szukam m heh,gotuje się na tym upale w pełnym ubraniu.

Truskawkowa ja puszczam H bez majtek w domu i sika na nocnik przez pierwsze dni lał gdzie popadnie ale teraz na nocnik. A jak ma pampka to w życiu nie zawoła bo wie że ma pieluchę i mu nie przeszkadza a jak naleje w gacie to leci po nogach i wtedy woła
. Może twój jak ma pieluchę to też po co ma wołać jak w pampka może nalać jest ok.

reklama
Ja odpuściłam po całej lini. Wrócę do tematu może za jakieś dwa tygodnie.

Drzemek pilnuje bardzo. Koło 12 jakaś zupa (czyt. Bunt jedzeniowy w toku) , potem drzemka , zasypia rożnie, raz o 12:15 a raz grubo po 13. Śpi do dwóch godzin. Wieczorem o 20 kolacja i przed 21 idziemy się kapać. Zasypia max do 22.

U nas sprawdza się to , że im więcej śpi w dzień tym ma lepsza nockę. Im bardziej zmęczony tym gorzej z zaśnięciem chociaż widać , że pada na pyszczek.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry