reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Moi chłopcy poszli spać jakieś 30 min temu :confused2: z dnia na dzień coraz później chodzą spać pewnie jutro będą spać do południa..

Agunia - dziś już wróciliśmy, udało nam się super ominąć wszystkie korki i szybko byliśmy w Krakowie. Po południu i jutro jak ruszy exodus pielgrzymów byłaby masakra z przejazdem przez Kraków.
W piątek godzinę wyjeżdżaliśmy z Kraka bo wszystko było pozamykane.

Milenko - to to mi się wyświetliłaś na whatsup :)?

madzikm TAK.napisałam do Ciebie o co chodzi,jak wolisz to odpisz na sms;-) ;)

KATJUSZKA moja od 2dni zasypia koło 16-17 i idzie spac po północy i to z wilkim krzykiem,a o 4-5 budzi się na mleko,także rozumiem trochę.Tyle że moja po mleku spi do 8,30.Rozwalił nam się rytm kompletnie,najlepiej żebym ją budziła rano koło 7 to może koło 13 poszłą by na drzemkę,ale mi się nie chce wstawać skoro ona spi:hmm:

Milenka a nie dałoby się jej przetrzymać do 19? Pewnie nieźle by umiliła te 2-3h. Jak się E na spanie zbierało ok 16 to zrezygnowaliśmy z drzemek. Od początku spoko dawała radę wytrzymać bez tego spania. Z ulgą pożegnałam te drzemki, bo latem to dla mnie katorga, cały dzień rozwalony, bo ona spać musi po obiedzie, a tak zjadamy i znowu wybywamy. Jak spała w dzień to budziła się o 7, a tak śpi codziennie do 9. Gorzej będzie się w żłobkowy rytm wbić, ale p oparu dniach powinna się przestawić

reklama
MAGDA Ona od ponad tygodnia nie spi w dzień i wytrzymywała do wieczora,a ostatnie 2dni po prostu kładła się na łózku i mówiła że trzeba spac i zasypiała.Dziś udało się ją przetrzymać ,jak się wybije z sennego amoku to goni do 21.Ja kocham spać rano dlatego mi to teraz pasuje że ona czasem i do 9 spi,ale od września zacznie się pobudka o 7 to chciałabym wrócić do drzemek.
A do tego to zasypianie po północy jest na moim łózku,nie da się przełożyć do łóżeczka o dla mnie to kosmos bo ona od początku nauczona sypiać sama.

Do góry