reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek taki fitnesssss[emoji38]
A ja delektuje sie cisza. Moje mlodsze dzieci w dzien nie spalo,wiec padl przed 20[emoji38] A mamunia robi sobie paznokietki[emoji4]

reklama
Ja niby miałam dziś wolne. A się namachałam malując kuchnię u teściowej. Teraz mój kręgosłup mało mi w d.... nie wejdzie. :/

U mnie pogodowo dziś znośnie.

Loka czyli mieszkanie się sprzedało?

Młody jedzie do mojej siostry. Będzie u niej do soboty. Ciekawe czy sobie szybszego powrotu nie zażyczy :)

Madzikm wyobraziłam sobie ile walizek musicie spakować na tyle czasu :oo_O ojej...

My dzisiaj przyjechaliśmy do mojej siostry tak na trzy dni posiedzieć i spakowałam jedną dużą i cztery mniejsze torby + rowerek H i deskorolka K o_O a jechać gdzieś na dłużej to busa trzeba by wynająć :D.

U nas slonka brak, ale jako że nienawidzę upałów to sto razy wolę żeby tak było..

U nas m ma urlop, więc zajmuje się K. Z do niani a ja nadrabiam zaległości we wszystkim. Ręce po pachy urobione a nic nie widać

reklama
No u nas deszczu nie ma, ale tak w kratkę pogoda.
Dzisiaj byliśmy na pierwszej krótkiej zabawie z przedszkolu, jutro już na dłużej idziemy i od poniedziałku już tak normalnie jak dobrze przebiegnie adaptacja. Więc biorę się za szukanie pracy :-)

Do góry