reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek taki fitnesssss[emoji38]
A ja delektuje sie cisza. Moje mlodsze dzieci w dzien nie spalo,wiec padl przed 20[emoji38] A mamunia robi sobie paznokietki[emoji4]

reklama
Ja niby miałam dziś wolne. A się namachałam malując kuchnię u teściowej. Teraz mój kręgosłup mało mi w d.... nie wejdzie. :/

U mnie pogodowo dziś znośnie.

Loka czyli mieszkanie się sprzedało?

Młody jedzie do mojej siostry. Będzie u niej do soboty. Ciekawe czy sobie szybszego powrotu nie zażyczy :)

Madzikm wyobraziłam sobie ile walizek musicie spakować na tyle czasu :oo_O ojej...

My dzisiaj przyjechaliśmy do mojej siostry tak na trzy dni posiedzieć i spakowałam jedną dużą i cztery mniejsze torby + rowerek H i deskorolka K o_O a jechać gdzieś na dłużej to busa trzeba by wynająć :D.

U nas slonka brak, ale jako że nienawidzę upałów to sto razy wolę żeby tak było..

U nas m ma urlop, więc zajmuje się K. Z do niani a ja nadrabiam zaległości we wszystkim. Ręce po pachy urobione a nic nie widać

reklama
No u nas deszczu nie ma, ale tak w kratkę pogoda.
Dzisiaj byliśmy na pierwszej krótkiej zabawie z przedszkolu, jutro już na dłużej idziemy i od poniedziałku już tak normalnie jak dobrze przebiegnie adaptacja. Więc biorę się za szukanie pracy :-)

Do góry