reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenko a niby tam pogoda zawsze dopisuje. No ale tak jak wszędzie pogoda ma prawo się zepsuć. Chyba jednak trochę ciepła było.
U mnie dzisiaj w końcu słoneczko świeci [emoji4] i od razu humor lepszy.

reklama
Tutaj nawet jak sie psuje pigoda i pada to kilka godxin i wychodxi slonce.bylismy na spacerze nad morzem teraz,slonko grzeje ale wiatr nadal jest.od poniedxialku od nowa upaly.tylko przez ten wiatr autostrada sparalizowana a my nad ranem mamy wyjezdzac.moze sie rozjada.
Ja juz wiecej opalania nie potrzebuje bo mi skora zlazi heh

Milenko to urlop udany :-) oby ta autostrada sie unormowala.
My dzis wracaliśmy od rodziców i był śmiertelny wypadek na a1. Staliśmy godzine po czym jak większość nawrocolismy pod prad i tak do najbliższego zjazdu.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka i jak udało się wyjechać?

My dopiero wstaliśmy :) a starszak jeszcze śpi. Na obiad idziemy do teściowej tylko że pada :dry:

Ja właśnie się relaksuję. Żeberka się pieką, mała śpi, M z dużą jeżdżą po wsi i szukają Pokemonów
Po południu przyjadą rodzice, od razu zabiorą dużą, bo jutro z rana wyjeżdżają.

Edysiek rozumiem że pokemon go? Niech uważają bo to nie ma wersji oryginalnej na PL. A te co są na inne kraje niż USA zawierają często wirusy które się instaluje razem z aplikacja..

reklama
Do góry