reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziękuję wszystkim za życzenia. Madzik wymiatasz :-D:-D:-D

Co tu tak pusto ostatnio. Wszystkie na wakacje wyjechały?
Milenko wróciliście już?

Ja na urlopie więc pełen luz. Tym bardziej, że mam zamiar wypocząć, mimo że spędzę go w domu, moje podejście jest takie, że nic nie muszę ewentualnie mogę :rofl:
W tym tygodniu siedzimy we dwie z Kinią, no po południu mąż z nami, ale on zawsze ma tyyyle roboty :blink:
Stwierdziłam ostatnio, że z tej mojej małej całkiem fajny ludzik się zrobił. Od jakiegoś czasu mówi już wszystko ładnie i składnie, więc potrafimy się dogadać. Sama potrafi zjeść i nawet się ubiera, dużo rzeczy chce robić sama. Na szczęście bawić też potrafi się sama, więc jest całkiem spoko. Ostatnio na etapie są lalki, które kołysze, układa i wozi w wózeczku. Jak złapie małego kota to robi za lalkę :-D

reklama
Mój się popsuł ostatnio, taki mały, złośliwy gnom się zrobił. Co prawda rozumiem, że w obecnej sytuacji ma prawo być marudny, ale nie zmienia to faktu że czasem mam ochotę wylać mu wiadro zimnej wody na łepek żeby ochłonąl. Jutro idę do przedszkola dowiedzieć się od kiedy może chodzić.

Na usprawiedliwienie mam to,ze pokazuje mi powiadomien[emoji34]

Ja chyba mam jakis kryzys wieku sredniego bo.... caly czas sprzatam i wiecznie widze balagan......

Edysiek - spóźnione ale serdeczne życzenia!
U nas szaro buro i ponuro i nic się nie chce. Na razie przestało padać to może trawa przeschnie trochę to wyjdziemy do ogródka bo od piątku się nie dało.

Ja się pakuję
Na raty, bo z Emmą inaczej się nie da
A że lecimy na wesele to muszę pamiętać o wzięciu takich rzeczy, które normalnie z nami "nie lecą".
Plus całą garderoba dla małej na dwa i pół tygodnia bo dla niej w Polsce, co jasne, nic nie mam.
Wylot w środę...już mi się nie chce :rolleyes:

reklama
Do góry