reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Rola, spoczko jak będziecie w Sopocie to się musimy jakoś umówić :-)
Z moją pracą chyba nic nie wyjdzie bo nie mam co zrobić z małym... Więc muszę poczekać na przedszkole i dopiero szukać jakiejś innej.

reklama
Milenka udanego wypoczynku :) Jak podróż?

Rila fajnie że wyjazd udany :)

Viltutti jednak nici teraz z przedszkola a może i lepiej będziecie mieć prawdziwe wakacje na plaży z O :) a od jesieni do pracy.

Mloda spi a my relax na tarasie pid oliwka z wifi heh
podroz nas starych wymeczyla a dzieci super zniosly.zero marudzenia czy placzu;medal im sie nalezy.ale panowie meczu nie ogldli bo padlismy po 19 wszyscy.
Woda im sie podoba a upal w wodzie nie odczuwalny,w apartamencie klima takze luzik

rila polskie morze ma super tylko ta pogoda...

Załączniki

• 20160711_140648.jpg
    20160711_140648.jpg
    698,1 KB · Wyświetleń: 67
  • 20160711_105933.jpg
    20160711_105933.jpg
    791,5 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Kurcze starszy mi sie rozklada...niby temp nijaka bo 37,2 ale wlasnie zasnal. Jesc nie chce,apatyczny,glowa go boli...hmmm ciekawe co z tego sie wykluje....

Do góry