reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-) :)
U mnie niby słońce, ale wieje bardzo. Plus taki, że pranie szybko wyschnie :rofl:, jedno już wisi, a drugie się pierze. Krupnik już ugotowany, jeszcze zrobię cukinię faszerowaną. Cukinii mam pod dostatkiem, to korzystam.

reklama
Ja wdziałam fajny przepis na faszerowaną cukinię. Bedę musiała zrobić. U mnie leje. Z prania nici, bo czekam na faceta od pralki i się okaże, czy da się naprawić.

U nas znosnie. Nie wiem co ze sobą zrobić. M wziął o 11 dzieci na spacer a ja odkurzylam, rozlozylam dywan bo mi pan po praniu przywiózł, zrobiłam ciasto, zjadłam w spokoju zupę. I jestem w szoku... A jaka cisza w domu!?!

Djmka jak mąż zna się choć trochę na dlubaninie top nich na forach poszuka jak naprawić Waszą usterkę. Mój M tak pralkę naprawił bo elektronika siadla.kupił zestaw naprawczy za kilka zł na allegro do naszego modelu i przelutowal ;-) może i u Was by się coś samemu udało.

Katjuszka my mamy starą pralkę. Kupiliśmy ją za 50 zł jak się przeprowadzaliśmy. Nam padł programator. Pan był, włożył programator i owszem wiruje, ale wody nie pobiera :/ także czeka nas wydatek kolejny :( co człowiek odłoży parę groszy to musi oddać.

Djmka wspolczuje, nieplanowane wydatki sa najgorsze.
Katjuszka ale mialas luksus. Zazdroszczę :-)
U nas m ma jelitowke. Tylko czekam az ja i M zalapiemy, od rana serwuje probiotyki. Bylismy na rynku i zapasteryzowalam sloiki z malinami, dzem czeresniowy oraz czekaja ogorki do wlozenia. Zrobilam obiad i z sil opadam.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

L-oka oby udało się nie zachorować.
Szalejesz z przetworami.
DJMka a może coś na raty. Teraz wiele sklepów ma raty 0% tylko trzeba ich pilnować. Jak brałam laptopa to miało być 0% a po przeliczeniu wychodziło drożej, ale zawalczyłam i mam 0%.
Katjuszka chwila wolnego i człowiek głupieje :D
Ja też już mam relaks. Siedzę na słoneczku, piję piwko a Kinia lata obok. Znowu same jesteśmy, ale mam święty spokój ;)

Nowa pralka już pierze zaległości z 4 dni.

Loka chyba nikt nie lubi takich wydatków.
Zdrówka dla M i oby Was nie złapało.

Edysiek, bo do rat dochodzi prowizja i odsetki i jakie zero procent? Zapłaciliśmy część, a część na raty. Do tego wydłużona gwarancja i ubezpieczenie. Mam nadzieję, że posłuży trochę.

Katjuszka to teraz pewnie już wszyscy w domu ;)

Jak mają w ofercie 0% to muszą dać. Nie ma zmiłuj. Ja po przeliczeniu rat mam tę samą kwotę co na gotówkę. Tyle, że dali dopiero jak powiedziałam, że idę do konkurencji.

reklama
My jak wychodziliśmy z jednego sklepu pan powiedział, że jak u konkurencji znajdziemy taniej, to żebyśmy fotkę zrobili albo wydrukowali i przynieśli to nam rabat dadzą. W sumie kupiliśmy inną niż zakładaliśmy.

Do góry