reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Nie dam rady. Ostatnio ledwo z Młodym rowerem jechałam i to jak zeszłam z niego to myślałam, że nie wsiądę. Musiałam chwilę posiedzieć na trawie, żeby dojść do siebie. W szkole zawsze mdlałam po bieganiu.

U nas niemilosierny upał od wczoraj. Wczoraj to miałam wrażenie że powietrze stoi i pali. Dziś troszkę lepiej ale duchota straszna, aż miałam problem z oddychaniem :-( popołudniu z domu nie wyszłam. Wczoraj wieczorem jak wyszłam na chwilę z Z to myślałam, że mi się w rękach roztopi. W nocy w ogóle powietrze się nie ruszalo i otwarte okno nic nie dawało. Nienawidzę takiej pogody. Jutro niby 23 ale jak będzie tak duszno to nawet nie chcę myśleć.

Ja się tak przyzwyczaiłam do tej mojej bezmlecznej diety że ponad 4 miesiące kawy nie pilam i zupełnie mnie to nie rusza ;-)

Milenka bawcie się dobrze :-)

Ja zła jestem - przez swoją nieuwagę oparzyłam rękę i troszku nogę - juz nie boli ale idealna biżuteria na wesele gotowa [emoji20]
1468360122-lnp1qx.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika - co Ty robiłaś kobieto?! Nieciekawie wygląda, szkoda, że potwierdzenie że do wesela się zagoi, tym razem się nie sprawdzi.
Może, jeśli by Cię nie bolało, pomyśl o założeniu kilkunastu cienkich bransoletek, powinny zakryć poparzenie.

reklama
Do góry