reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Hej, melduje się :)
Wróciliśmy z urlopu nad morzem -niespodziewanego bo M urlop przesuneli.
Anacona współczuję i doskonale rozumiem temat teściowej. Moja "pilnowala" nam domu i zostaje conajmniej do poniedziałku. Odwiedziny nie planowane zamieniły sie w pewnym momencie w kilku dniowe przesiadywanie. I tu wygrywa własne auto bo tak jak Ty wsiadalam i uciekalam. Co te Teściowe zolzy sobie myślą .....
Ja jestem permanentnie zmęczona i ciągle śpię a moje dziecko nie chce jeść .... pomyslow nie mam. Kaszki i wszystko co biale odpada nawet Kakao. Oszaleje z nim.
Madzikm zdrowia i wielu uśmiechów z okazji "20". :)
Przepraszam za chaos ale mam "odjazd" , a skoki temperatur dobijaja.

Madzik udanej imprezy.
Moja teściowa zadzwoniła, że nie wraca na koniec lipca tylko może nawet w połowie sierpnia. Znowu musiałam przesunąć termin urlopu.
Mała dzisiaj zrobiła pobudkę po 6. Długi dzień przed nami, a jesteśmy tylko we dwie.

Katjuszko 100 lat :) i niech dziewczyny dadzą Ci troszkę odpocząć ;)
Niestety teściowa wczoraj była "tylko" dwa razy :baffled: i odrazu zapowiedziała że dzisiaj przyjdzie z dziadkiem :eek:

Madzikm udanej imprezki!

Byłam rano z H po zakupy wpadliśmy do pepco po zapas majtek 9 sztuk kupiliśmy :) już się piorą i będziemy próbować pozbyć się pieluchy chciałabym żeby do końca wakacji nam się udało :)

Edysiek u nas to samo, wróciliśmy z zakupów okna zasłonięte, wiatrak włączony i do 19 nie wychodzimy bo jest okropnie.

U nas tez goraco,ale calkiem fajnie.
Tyle,ze z mlodym na pomoc chyba pojade bo to uczulenie nie schodzi i juz na buzi mu wychodzi....[emoji53]

Truskawkowa ciekawe od czego to?? Daj znać co powiedzieli.

U nas już w każdym kącie nasisiane o_O aczkolwiek dwa razy udało się na nocnik teraz musiałam pampka założyć bo majtki się skończyły a nowe jeszcze nie wyschły :D

Zamawiała któraś buty na eobuwie.pl???
Jak tam czas dostawy i w razie czego zwrot?? Są tam szpilki które śnią mi się po nocach :rolleyes:

reklama
Do góry