reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Rila udanego wypoczynku :-)
Truskawkowa moze cos zjadl. U nas raz byla wysypka od plastiku, bawil sie autem z dwa dni i okazalo sie ze go to uczulilo. Daj znac jak sytuacja.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Rila wyjazd bardzo udany i Wam takiego życzę :)
AguniaGr pojechala ale miała dużą ochotę zostać i wyjezdzala ze łzami w oczach. Zresztą mój M jej powiedzial ze na święta wyjeżdżamy to wyła tu. Ahhh szkoda słów. Ona udaje "szlachetną i zacną" a moim zdaniem jest toksyczna. Ja się zawsze narobie jak osiol i czuje jak Kopciuszek.

Z innej beczki: u nas dzisiaj noc koszmar bo maly płakał i wisial na mnie jestem padnieta a grafik dzisiejszego dnia napięty :(:( A bylo juz tak fajnie :)

Madzikm, Truskawkowa 100 lat dziewczyny!!! Dużo zdrówka i radości :)

Myszka współczuję nocy, chyba nasze dzieciaczki jeszcze co jakiś czas przechodzą mały skok i tak to się objawia. Mam nadzieję że to skok a nie jakieś choróbsko.

Ancona pokaż buty ;)
Myszka współczuję ciężkiej nocy. U mnie Młoda ciągle się budzi w nocy.
Truskawkowa, Madzikm najlepszego :)

U nas porzucanie pieluchy idzie dobrze. Na noc jeszcze ma, ale będziemy i to ogarniać tylko muszę dokupić piżamy.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Djmka wczoraj dopiero zamówiłam i jutro przyjdą :) nie byłam pewna sklepu i rozmiaru mam nadzieję że będą dobre.
0000197814916_clarks-dinah_keer_sand_leather__ab_2.jpg

U nas od rana czwarte majtki i tylko raz udało się zrobić na nocnik bez zasisiania reszta to woła sik sik ale jak już po nogach leci. Może w końcu załapie już bije brawo jak zrobi :) a najbardziej podoba mu się wylewanie do sedesu i mycie nocnika :)

Załączniki

• 0000197814916_clarks-dinah_keer_sand_leather__ab_2.jpg
    0000197814916_clarks-dinah_keer_sand_leather__ab_2.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 237
reklama
Do góry