reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My jak nad wodę jedziemy to nie możemy się do jednego auta zmieścić. No, ale większość miejsca zajmuje sprzęt wędkarski :D
Jakbyśmy mieli się przeprowadzać to ze 2 tiry mogłyby braknąć :p

reklama
NO jeszcze jak dzieci są to bagaży multum.Ja czekam na kuzynkę ma na grilla być ,zakręcony dzień a wieczorem jedziemy.

Ja korzystam, że mała śpi i wzięłam się za sprzątanie. A tak już bym musiała się do pacy zbierać ;)
Obiad już naszykowany, dzisiaj botwinka, ziemniaki, rybka i sałatka grecka :)

Viltutti i tak dobrze że w 2 auta się zapakowaliście :) pamiętam przeprowadzkę do bloku o matko ile tego wszystkiego było... Zdenerwowani przed nowym miejscem??

Edysiek jak ja bym zjadła botwinki ale nie mieli rano w warzywniaku :/

Milenka my przy wyjeździe na trzy dni mamy bagażu jak na miesiąc :D

Jesteśmy właśnie w trakcie wizyty teściowej :dry: czekam aż pójdzie żeby obiad na spokojnie zjeść z chłopakami :p

Wycieczka pociągiem w niedzielę.
My nie bierzemy mebli ani żadnych gabarytów więc z trudem, ale się zmieściłam. Pozatym mieszkaliśmy tu tylko pół roku więc na szczęście nie zdążyliśmy zagracic mieszkania. Poza tym, trochę towaru wlepilismy znajomym już wcześniej a poza tym jestem mistrzem pakowania :-)
Nerwów nie ma, rączej ekscytacja.

Dobry
Pytam kolejny raz...czy wy naprawdę macie w domu dzieci????? Wchodzę na forum A tu 52 nowe wiadomości :errr:.
Miałam lekturę do lodów i kawy zapewnioną :)
Mielenko - mam nadzieję, że weekend wam się uda i nie tylko dzieciaki ale i Ty będziesz zadowolona.
Edysiek - zdrówka dla dziewczyn!!!!
Daj botwinki..tutaj czasem, bardzo rzadko jest do kupienia w polskim sklepie, i schodzi jak ciepłe bułeczki. W tym roku jeszcze nie udało mi się kupić.
Ancona - teściowa...trzy razy dziennie:eek:? I Ty jeszcze jesteś przy zdrowych zmysłach?
Po moją właśnie mąż pojechał na lotnisko. Przylatuje na trzy tygodnie żeby szwagierce dzieci dopilnować i ja już przeżywam, że będzie niecały kilometr ode mnie, i pewnie parę razy ją zobaczę:confused2:

Ja siedzę w garach. Jutro robię imprezę na czte....ekhm...ekhmm...na dwudzieste urodziny:cool2: Łącznie 16 dorosłych i pięcioro dzieci, chyba że dwie znajome z pracy przyjdą z dziećmi to wtedy osiem urwisów.
Dwie sałatki już zrobione i coś bliskiego do wołowiny po burgundzku:D. Za chwilę piekę muffiny czekoladowe bo na więcej wypieków nie mam siły, jutro kolejna sałatka i rożki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą. Szwagier robi pikantne skrzydełka, mąż pochwalił się że zamówił tort.
Z polskiego menu: wódka, ogórki, kiełbasa i paluszki:D...i jajca w majonezie.
Będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Milenka, Madzikm to bawcie sie dobrze :-)
Madzikm to wszystkiego najlepszego na te 20te urodziny!
Ancona wspolczuje tesciowej, ja chyba bym przestała jej otwierac drzwi :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry