reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa:laugh2:

Katjuszka - tak 160 zł. M zawiózł na Galla.

Agunia - wiem że jeśli kleszcz miał boreliozę to jeszcze nie znaczy że zaraził, ale jeśli nie miał to będę do 10 dni wiedzieć; bo tyle się czeka na wyniki. A 4 tygodnie to strasznie długo.

M będzie robił oprysk na to cholerstwo. Nosz kurczę unikam parków i lasów a tu we własnym ogródku złapał.
Kupiłam różne spraye i olejki eteryczne odstraszające kleszczeti smaruje maluchy od góry do dołu.
Jak na razie przygoda z kleszczem kosztowała nas 300 zł plus stres. Oby na tym się skończyło

Truskawkowa super ze po imprezce. Ja nie wiem jak bym dala rade. U nas 1+1 chorzy to koszmar.
Edysiek to wyjazd udany.
Rila to kosztowna sprawa ale trzeba zbadac. Oby nic nie wyszlo.
A my dzisiaj juz w domku. Pobudka o 5...buuu :-(

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziolina moja siłą rzeczy musi wcześnie wstać, bo ja do pracy. Doświadczenie babek nie wiele ma do sikania ;) bo jak Młody się zapomni w zabawie to i doświadczenie nie pomoże. Moja w domu sama chodzi do wc. W żłobku panie muszą pilnować, bo sama wyjść nie może.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

A my nie dawno wstaliśmy :)

Dziewczyny gratulacje majtkowych dzieci:) mój jeszcze nie łapie o co chodzi wcale nie woła jak mu majtki założę to zrobi siku aż po nogach leci pokaże żeby zmienić ale żeby wcześniej powiedzieć to nic z tego.

reklama
Ancona moja też nie mówi, ale widzę, że już kuma. Kupę powie, to próbujemy dalej. Na noc ma jeszcze pieluchę i do spania też. Zobaczymy jak jej pójdzie. Nie wykluczam, że możemy wrócić do pieluch.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry