reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

20160625_134420.jpg
Milenka o takie mam sandałki:)

Wiatrak potrzebny też musimy kupić bo mamy mały a przydałby się większy :) Dziwne że jeszcze pieniążków nie dostałaś ja liczę że w poniedziałek będzie już kolejna wypłata ;)
Truskawkowa zdrówka dla Was! Jak wirusówka to może być kiepska imprezka :/

Załączniki

• 20160625_134420.jpg
    20160625_134420.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 222
reklama
Katjuszko tfu tfu chlopaki ok .
M po pracy mial 38,2 ale juz tez ok. Wlasnie pieke ciasto. Zrobilam tez galaretke i bakupilam miesa na grilla. Jeszcze zmyje podlogi i...otwieram wino[emoji6]

Truskawkowa jak Ty to wszystko ogarnęłaś?

Ancona mam sandały tego typu i bardzo je sobie chwalę.

Katjuszka w diagnostyce badanie kleszcza kosztuje 160 zł, ale babka w recepcji mówiła mi że lepiej jest poczekać 4 tygodnie i zrobić badanie dziecku, bo nawet jeżeli kleszcz jest nosicielem to wcale nie oznacza, że automatycznie łapie się boleriozę. A w razie czego malucha i tak trzeba będzie przebadać i dopiero wtedy ewentualnie wdrażać leczenie.
W te upały bez wspomagacza do ochłody ani rusz.

Madzikm jak E sobie radzi jak masz już cały etat?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa jak Ty to wszystko ogarnęłaś?

Ancona mam sandały tego typu i bardzo je sobie chwalę.

Katjuszka w diagnostyce badanie kleszcza kosztuje 160 zł, ale babka w recepcji mówiła mi że lepiej jest poczekać 4 tygodnie i zrobić badanie dziecku, bo nawet jeżeli kleszcz jest nosicielem to wcale nie oznacza, że automatycznie łapie się boleriozę. A w razie czego malucha i tak trzeba będzie przebadać i dopiero wtedy ewentualnie wdrażać leczenie.

Milenka w te upały bez wspomagacza do ochłody ani rusz.

Madzikm jak E sobie radzi jak masz już cały etat?

Agunia ale co??Jak mus to mus. Porozdawalam leki jak w szpitalu i robilam swoje. I tak w tym roku ide na latwizne. Grill, salatka makaronowa(rano zrobie), salatka brokul+kalafior i pomodor z ogorem. Wiecej nie robie. A chleb swojej roboty jeszcze mam[emoji38] i nie, nie upieklam-tesciu mi kupil[emoji38]

Truskawkowa zuch dziewczyna z Ciebie :) udanej imprezy :)

Agunia kupiłam je licząc na to że przy minimalnej ilości pasków nie będą obcierać, dzisiaj po zrobieniu kilku kilometrów mam obtarte stopy :dry: liczę na to że nie będzie tak cały czas bo strasznie mi się podobają :)

Ja strasznie boję się kleszczy kiedyś uwielbiałam spacery po lesie czy łące teraz panicznie się boję nawet jak chłopaki po trawie biegają brrry

Ancona mnie nowe buty musza zawsze obetrzec.
Truskawkowa udanej imprezki.
Tez bardzo boje sie o kleszcze. Poki co nie mielismy jeszcze ale sama nie podejmę się wyciągania.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie wczoraj padało, dobrze że znajomi mają duży camping z przedsionkiem to mieliśmy gdzie siedzieć. No a mecz to dodatkowe atrakcje, tyle że nie w tv ale w radiu. W dodatki kolega obiecał po wygranej biec na waleta do wody. :-D Rano już ładnie było. Do domu wróciliśmy koło południa. Później pogoda całkiem fajna. Teraz siedziałam ze szwagrostwem na dworze i piliśmy piwko. Musiałam iść do domu, bo mała narobiła w portki a bez pieluchy była. Mam nadzieję, że jak się wykąpie to szybko padnie.
Ancona fajne butki.
Truskawkowa obrotna babka jesteś.

Do góry