reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona a Ty juz nie spisz??

U mnie noc super. Kladlam sie ok 1, a o 1:20 wstal mlody. Pokrecil sie, wypil mleko i zasnal ok 2. Coby matka za bardzo sie nie wyspala starszy przed 3 wstal i rzyga. Ja sie zastrzele chyba.....

reklama
Truskawkowa bo to tak jest jak się późno pójdzie spać. Ja tak mam zawsze ze jak się później położę to mam akcje, żeby w ogóle się nie przespać.
A Najgorsze jest to, że Z noc w noc robi przerwy w spaniu :-( wykańcza mnie to. Nie jestem jej w stanie uśpić choćbym ją godzinę nosiła. Ostatni rekord 24-2:30.

Dajcie spokój. Czemu nie możemy mieć choć chwili oddechu? Spokojny dzień, spokojna noc. Marzenia

Wczoraj u nas akcja pt kleszcz. Tyle co wyszłam wieczorem z domu na imprezę kończącą rok szkolny i jeszcze nie dojechałam do knajpki a tu M dzwoni że O ma kleszcza pod kolanem i jedzie na sor żeby to wyciągnęli. Wysłałam M na opiekę całodobową żeby się do szpitala w 4 h kolejkę nie wpakował. Kleszcza wyciągnęli i od razu M zawiózł go na badanie w kierunku boreliozy. Jak kleszcz jest nosicielem to O czeka seria antybiotyków. Oby nie...
Jak się domyślacie miałam cudowną imprezę.

Truskawkowa jak starszak?? Ja obudziłam się o 4 taka wyspana jak po 10 godzinach snu wpadłam na forum a później grałam z godzinkę na tel i zasnęłam :)

Katjuszka a Z dalej takie długie przerwy robi?? Nie da mamie odpocząć..
Chyba dziewczynki mają coś z tym rannym wstawaniem mała siostry codziennie wstaje 4.30 - 5.00 ..

Rila jejuu daj znać jak sytuacja?? Oby wszystko było wporządku!!!

Rila oby dobre wyniki mnie przerazaja kleszcze.
ancona moj syn mowi zebym mu brata w jego wieku adoptowala albo wyprowadxic sie do miasta.tam dxieci sie spotykaja i bawia na placu czy parku a tutaj nie maja gdxie.etap ze lazili po domach sie skonczyl,pewnue sie rodzice wkurzali i teraz kazde u siebue siedxi.moj sam nie lubi sie bawic to spedxil caly dzien w domu.a mloda lubi spacety kolo domu nie bardxo

truskaw to kara za nocne pranie i sprzatanie hi.jak mlody ?

u nas padalo ale juz slonko sie wylania,w poludnie jedziemy gdxies na galerie zakupy przed wczasami zrobic.sobie musze w koncu sandaly i spodenki kupic bo zawsze wszystko dzieciom.

mowia ze polacy nie umieja sie zachowac za granica a dzis rano angole z goly dupami kapali sie w fontannie na rynku.ciekawe gdzie straz miejska byla

Ostatnia edycja:
Milenka udanych zakupów :) mi wczoraj przyszły sandałki i M oczywiście musiał skrytykować 8-).
Co do dzieci to zanim się przeprowadziliśmy to K też najchętniej siedział w domu bo nie było z kim się bawić.. tylko jego ulubione zajęcie to klocki lego a kiedyś plastelina godzinami. Więc nie dziwię się Twoim jak towarzystwo daleko.

Ancona POCHWAL SIĘ SANDAŁKAMI?
Mój w tym roku odstawił już wszeelkie zabawki,on uwielbiał resoraki i z nich też wyrósł.Cieżko te wakacje widzę,komp i tv na zmianę:-( :(.A wiesz jaki sposób mają?umawiają sie na grach online,tam piszą do siebie wiadomości i grają ot takie życie na wsi.

A wiecie że ja dalej 500+nie dostałam?

Ostatnia edycja:
Milenko rzygal do 6. Mlody wlasnie wstal, wypil mleko i rzyyyyygnal a co tam. A i m dzwonil, ze tez go rozklada....a jutro robie urodziny starszemu.....super

TRuskawkowa O JA to chyba odwołaj te urodziny jak wirus to do jutra wam nie przejdzie a jeszcze zarazicie wszystkich.

Sprawdziłam prognoze 2tygodniowa i jutro ostatni dzień upału,od poniedziałku 23-26stopni,dla mnie idealnie,a ja wczoraj wiatrak zamówiłam:rofl2:.

Ostatnia edycja:
reklama
Milenka wiatrak rzecz potrzebna :-) my też mamy a nawet mam plan wziąć go dziś do ogródka jak K będzie się kąpać bo ja tam umrę z gorąca. Nasz sąsiad często się opala z wiatrakiem :-)
Udanych zakupów! Kiszka z tym 500. Jedyne pocieszenie, że kumulacja może się wolniej rozplynie

Truskawkowa kiepsko bardzo. Chyba faktycznie lepiej przełożyć :-( zdrowia

Rila a gdzie daliście do badania? U mnie nawet w tym mini ogródku są więc dobrze wiedzieć w razie czego. Ile ta wątpliwa przyjemność kosztuje? Słyszałam coś o 160 zł?

Do góry