reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Djmka gratulacje :)

H rano wstał po nurofenie jak nowo narodzony i od rana nie widzę żadnych zmian temp narazie nie ma, dzwoniłam do pediatry takiej lepszej co tylko prywatnie chodzimy i kazała dać jeszcze na wieczór ibuprofen i obserwować a rano już nie dawać i jak będzie dalej się skarżył to wtedy przyjechać. No to zobaczymy i czekamy ale jak ta noc będzie taka jak poprzednia to już się boję ...

Edysiek udanego wypoczynku nad wodą:)
ja upały lubię ale w domu z wiatrakiem :) na zewnątrz zaraz mi się w głowie kręci i źle się czuję.

reklama
Djmka gratuluję :-)
Edysiek bawcie sie dobrze!
Ancona a to czasem nie od piatek? Zeby wychodza glebiej i blizej uszka. Bo zapalenie samo z siebie to chyba by nie przeszło.
M wzial wolne i jedziemy znowu nad morze :-D jak ja lubie czasem jak on cos wymyśli.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Djmka gratki :-)

Loka nawet nie mów. Taaaak Ci zazdroszczę. My mamy prawie 700 km. Nie jestem w stanie namówić m :-(

Milenka odnośnie aliexpres to tylko Madzik tam kupuje. Mój m kupował w zeszłym roku kilka rzeczy ale nie na ali

Loka - też zazdroszczę :-)
Ja w tym roku odwiedzę polskie morze dwukrotnie. Najpierw na początku lipca jedziemy z m i maluchami do Gdańska na tydzień a potem w śdm wyjeżdżam z maluchami i moimi rodzicami do Sopotu. Pewnie będziemy jechać w nocy bo chłopcy po 40 min w samochodzie chcą wysiadać i generalnie są awantury że bie chcą już siedzieć. Ciekawe jak to przetrwamy...

Milenko - tak, to Ali tylko w polskiej wersji językowej :). A co Cię interesuje? Ja za każdym razem jak ciuszki dla Emmy przeglądam i widzę Peppę to myślę o Milence :)
Mnie ostatnio przyszły dwie zamówione sukienki, ryzyko nie powiem bo ja sobie raczej ciuchów nie kupuję ( kilka razy niewypał, bo za małe) i jestem ZACHWYCONA!!!! Dosłownie. W jednej idę na panieńskie w sobotę a w drugiej na wesele w lipcu.
Jak ja wam tej pogody zazdroszczę :( U nas po dwóch tygodniach irlandzkiego lata znów leje i wieje..:(

Rila to musimy się umówić na spotkanie jak będziesz w Gdańsku albo Sopocie :-)

Wczoraj byliśmy z O. na przeglądzie u dentysty. Brakuje mu tylko górnych piątek. Bardzo mu się podobało, szczególnie jazda fotelem, zębiska bez problemu dał pooglądać.
Tak mu się podobało, że wizytę u dentysty możemy traktować jak nagrodę za dobre sprawowanie ;-)

Ostatnia edycja:
Viltutti - nie kuś bo jeszcze wszyscy Ci się na głowę wpakujemy. Jest straszna lipa bo chcemy jechać w nocy żeby chłopcy spali i planujemy byćw Gdańsku 7-8 rano. I tu klops bo doba zaczyna się o 16 i nie będziemy mieli się gdzie podziać. Dzwoniłam z prośbą żebyśmy za dopłatą mogli wcześniej zająć apartament no ale będą jeszcze poprzedni goście więc nici z mojego chytrego planu. Zostaje nam koczowanie na plaży, oby nie padało ;-)

reklama
Do góry