reklama
katjuszkaa
Fanka BB :)
Cały czas ponad 38. Nawet po nurofenie. Kąpiel szybka była. M po kazaniu trochę się wystraszył nocy. Ja się boję jeszcze bardziej bo m jej pilnuje. Nie mam się jak zamienić na noc bo ob cyca nie da.. Ma sobie budzik nastawić żeby sprawdzić wtemperaturę u podać leki.
Edysiek
odkrywca
Zdrówka dla wszystkich dzieciaków.
Ostatnio dnia mi brakuje. Albo coś się dzieje, tak jak dzisiaj otwarcie sali gimnastycznej. No i pogoda taka, że całe dni na dworze. Dobrze, że w domu remont to nie sprzątam
Ale przydałoby się ogarnąć szafki z ciuchami. Na weekend ma się pogoda popsuć to może się uda.
Ostatnio dnia mi brakuje. Albo coś się dzieje, tak jak dzisiaj otwarcie sali gimnastycznej. No i pogoda taka, że całe dni na dworze. Dobrze, że w domu remont to nie sprzątam
Ale przydałoby się ogarnąć szafki z ciuchami. Na weekend ma się pogoda popsuć to może się uda.
katjuszkaa
Może ja głupia jestem i nie zorganizowana ale nie umiem ogarnąć dwójki gdy starsza z gorączką bo ona płacze ze się źle czuje i chce na ręce a druga płacze bo pierwsza płacze. No nie umiem :-(
Ehh..Katjuszko mysle ze razem musicie sie nauczyc jak w takich sytuacjach reagowac. A jak nocka?
Ja od 2 do 5 na nogach, wstalam przed 7. Na szczęście dogadalam sie na prace zdalna, ale kurde szczerze mówiąc nie wiem jak bede pracowac.
Ja od 2 do 5 na nogach, wstalam przed 7. Na szczęście dogadalam sie na prace zdalna, ale kurde szczerze mówiąc nie wiem jak bede pracowac.
Myszka7_2005
Katjuszko trzymam kciuki. Pomyśl, że jeszcze troszkę idziewczyny będą się wzajemnie pocieszac. Powodzenia
reklama
katjuszkaa
Tzn żeby nie było. Bo problem jest dlatego, że Z taka mala. Np po jedzeniu nie jestem jej w stanie odłożyć ok 20 min bo jej się cofa. Fotelik tez średnio bo od razu czkawka. Nie siedzi jeszcze, wiadomo. A jedną ręką ciężko ją trzymać bo jest bardzo silna i od razu gdzieś "idzie" juz nieraz prawie z rąk wypadła.. No głupie problemy, ale jednak... teraz obie śpią. Sama nie wiem co tej K jest :-( cały czas gorączka między 38-39 i dziś z nosa mocno leci. Poza tym nic więc chyba jednak zęby, no bo przecież nie ma gorączki z okazji kataru...