reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja wiem ze są malutkie ;-) kiedyś kupiłam i były niedobre, ale zrobiłam k pomidorowke z nich i była smaczna. Bardziej chodziło mi o to czy będą zjadliwe jak się je zawekuje ale pewnie tak...

reklama
Chodziło mi o to, że są malutkie i przez to dużo więcej pracy by było. No i koszt też chyba spory, bo jak skórka dopadnie to niewiele zostanie.

Nie czytam- sil brak.
Arti szczeka jak pies. Poszedl spac ok, a ok 21 zaczal kaszlec. Wiec berodual, pulmicort, zyrtec i sinecod. Zapowiada sie fajna noc.....

Truskawkowa zdrowka!
Katjuszka ja kupuje w sezonie dwie skrzynki pomidorów i przetwarzam. Koktajlowe z balkonu to pewnie na bieżąco zejda :-)

My wczoraj byliśmy pomagać w przedszkolu przy tworzeniu ogrodu dla dzieci. Młoda się wybiegała, myślałam, że padnie i prześpi całą noc. Głupia ja! Oczywiście, że nie. Za to rano ją budziłam po 6.

Truskawkowa zdrowia dla Was!

Katjuszko ja tez o 5:30 mialam pobudke a 7:05 padł dalej :) moze cos w powietrzu? :)
Czekamy na monterow drzwi, bo mają poprawkę do zrobienia ale jakoś nikt z tej firmy nie uznal za stosowne zadzwonic i poinformowac o godzinie przybycia ekipy. Niby na kryzys narzekaja jak mieli rabat dać a jak kasę dostaną to mają klienta w nosie.

Jak tak to na pewno coś wisi w powietrzu bo u nas punkt 6.00 też była akcja darcie i po 20 minutach padł, nie chodziło o mleko bo nie chciał i spał do 8.40

reklama
Do góry