madzikm76
Fanka BB :)
Siedziałam dziś 12 godzin w pracy na nadgodzinach...mam dość, oczy obolałe od gapienia się w mikroskop a tyłek od siedzenia.
Fajnie, że spotkałam się z rzadko widywaną koleżanką, bo pracuje właśnie w weekendy, a która zajmuje się dodatkowo wyrobem naturalnych kosmetyków. Od długiego czasu używam robionego przez nią balsamu do ust, rewelacja. A dziś przyniosła nowe wyroby bo zaczęła produkcję kremów do twarzy, żeli pod oczy i balsamów do ciała.
Zamówiłam na próbę balsam z melisą i żel z oczarem wirgilijskim.
Uwielbiam takie kosmetyki
Edysiek - super taki wypad.
Ja do dziś chyba najbardziej lubię podróże pociągami, i do dziś miło wspominam wyjazdy nad morze na wakacje i całe noce spędzone na wygłupach
Nawet niski poziom higieny nam nigdy nie przeszkadzał
Fajnie, że spotkałam się z rzadko widywaną koleżanką, bo pracuje właśnie w weekendy, a która zajmuje się dodatkowo wyrobem naturalnych kosmetyków. Od długiego czasu używam robionego przez nią balsamu do ust, rewelacja. A dziś przyniosła nowe wyroby bo zaczęła produkcję kremów do twarzy, żeli pod oczy i balsamów do ciała.
Zamówiłam na próbę balsam z melisą i żel z oczarem wirgilijskim.
Uwielbiam takie kosmetyki
Edysiek - super taki wypad.
Ja do dziś chyba najbardziej lubię podróże pociągami, i do dziś miło wspominam wyjazdy nad morze na wakacje i całe noce spędzone na wygłupach
Nawet niski poziom higieny nam nigdy nie przeszkadzał