reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Mika 100 lat dla F !!! Dużo uśmiechu i radości!!!
U mnie też nie wyświetla suwaczków Milenka jak Ty się dopatrzyłaś?

Ja nie patrzę na suwaki zresztą też mi się nie wyświetla na tel. Sprawdzam listę, ostatnio pytałam katjuszke o urodzinach k bo jej nie ma a ostatnio nie siadam na kompa i nie wchodź w listę.
Madxikm to faktycznie monotonna praca ale odskocznia do posiedzieć w ciszy od głośnego dziecka akurat ok he
Spacerówka fajna i kolor mój myślę żesspokojnie da rade. My mamy chicco ale już brzydka i się sypie, na strychu mam jeszcze coneco i chyba ściągnę bo moja coś mniej chętna na chodzenie. Fotelik super i czytałam opinie kiedyś o nim i ma duży plus. Ja tez myślę o takim bez pasów tylko nie wiem czy nie za mała jednak.

U mnie tych suwaczkow nie wisac nawet w poziomie.
U mnie 30 stopni w slońcu. Posciel juz schnie, obiadek od wczoraj, wiec matka kawke spokojnie pije:-)

Milenko - żeby jeszcze cisza była...te maszynki robią tyle szumu, wizgu, klekotania, że jak mnie przenieśli do tego działu po macierzyńskim to myślałam że nie dam rady.
Co do fotelika, to też się trochę boję takiego bez wewnętrznych pasów dla Emmy, bo uważam że jest za mała jeszcze na normalne. Na szczęście okazało się, że jeden sklep w Galway ma ofertę fotelików Recaro, więc jak już będziemy mieć Opla, to podjedziemy z Emmą i będziemy się przymierzać :)
Pamiętam, że szwagierka miała Chicco i strasznie szybko się jej rozsypał.
Patrzę jeszcze na używki, ale kiepsko jest.

Helo, myslicie, ze warto? Tzn nie chpdzi o cene tylko cz Wasze pociechy uzywaly?
1462872357-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia madzikm chyba spacerówka używke miała na myśli nie fotelik

Madzikm to daj znać jak się sprawdzi ja co prawda raczej recaro nie kupię bo cena mnie odstrasza ale graco sobie upatrzylam bez pasow właśnie, żeby już do końca było

Madziolina moja woze w takim rowerku podobnym ale teraz chyba późno kupować bo podobno dziecku ciężko pedalowac w takim rowerku, służy głównie do pchania. Moja na roczek dostała także od roku używamy a za rok to na 4 kółka trzeba myśleć. Choć ty możesz za rok malca wozić potem w tym to może warto kupić

Byłam dziś w mieście i otworzyli nowy komis dziecięcy, myślę że może biegowke za tanioche by była a tu 90 zł brudna i z tyrana. Kto to kupi na allegro za 100 parę nówka jest

Do góry