reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

nie żartujcie że u Was nie kwitnie jeszcze?ja mam koło domu ale to jeszcze młody i ma mało kwiatów ale już puścił:blink:,też uwielbiam.Biały za to nie chce mi kwitnąć 2kwiatki na krzaku:realmad:

reklama
Milenka u mnie zaczyna kwitnąć, ale daleko mu do Twojego.

Edysiek ja po weekendzie też planuję posadzić pomidory.

A tak w temacie to wyszły wam już warzywa? Moja marchewka i pietruszka dopiero zaczyna się powoli przebijać.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka piękny bez u nas do takiego rozkwitu jeszcze daleka droga.

Żyjemy żyjemy, nie dawno wróciliśmy od pediatry i z apteki z całą siatką leków. Zmieniła starszemu antybiotyk na inny i na stałe xyzal + na zapas recepty i krople do oczu. Powiedziała że to nie angina ale że ma dużo ropy w gardle. A Mały dostał delortan i demse do mycia. Pierwszy raz dał się pięknie zbadać i zajrzeć do gardła.

Teraz próbuję odpocząć H śpi za to starszemu buzia się nie zamyka :)

Truskawkowa niestety takie czasem się trafia.
Agunia ja sadze na balkonie i na dzialce. I tu i tu mam salate, rzodkiewki. Pomidory juz mam na balkonie i jest ok.

Agunia u mnie też marchewka i pietruszka malutkie, dopiero wyszły.
Pomidorom dam jeszcze tydzień, na razie będę je hartować.
A jakie pomidory macie?
Ja kupiłam 5 koktajlowych i 5 malinówek.

reklama
Do góry