reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A to jak spacerówka to odradzam. Mam chicco i jestem niezbyt zadowolona. Jest duża gabarytowo i w naszym kombi wchodzi tylko pod ukosem, a do mojego clio nie wchodzi. Poza tym ma dziwne zapięcie i dziecko w nim wisi.

Madziolina my podobny mamy, ale też od ubiegłego roku. Teraz już będziemy z niego powoli rezygnować.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milenko na allegro milly mally masz za ok 110-130 zl. Nowka. Moj taki ma i juz dajebrade w butkach. Takze polecam, bo z tego co widzialam to wzrost podobny :-)

Chyba wszystkie dziś zaspane są ;)
Fotelik zdecydowanie nowy
Spacerówka ew używana, ale chyba się zdecyduję na tą, do której wkleiłam link.

Nie wiem czy wam pisałam, ale od przyszłego poniedziałku wracamy z mężem na pełne etaty
Oj ciężko będzie.

Mąż idzie na dzienną zmianę, pięć dni w tygodniu od 6:30 do 15:00. Ja cztery dni w tygodniu pon-czw od 16:30 do 2:15. Mąż po pracy musi szybko wracać do domu, ja zabieram samochód i do pracy.
Ale będę niewyspana.... Kładę się do łóżka o 3ej, Emma budzi się o 8:30:baffled:
Byle do września...Emma już oficjalnie jest zapisana do przedszkola na trzy dni w tygodniu pi 5 godzin, więc powinno być lżej.

Ostatnia edycja:
Haha no zdecydowanie zakręcony dzień na forum. Buchnelam śmiechemaaż syn przyleciał co się dzieje
madziolina loka do mnie pisała raczej heh
loka wiem orientuje się ale moja jest słaba ruchowo i obawiam się ze nie siadzie. Hulajnoga stoi i nie ogarnia.

MaDzikm spoko dasz rade 5. 5 h to dużo czasu na wyspanie he

Ostatnia edycja:
To ja już nie będę się udzielać dzisiaj bo jeszcze jakieś głupoty napiszę ;):D

Fotelik zdecydowanie nowy my pewnie koło jesieni pomyślimy o wymianie narazie jeszcze w tym 9-18 się mieści.

Madziolina rowerek fajny ale to już dla kolejnego maluszka bo dla dwulatka to już nie bardzo.

Madzikm ciężko będzie zwłaszcza ta druga zmiana ja bym chodziła jak zombie ale Wy dacie radę :)

Ciężki dzień dzisiaj bo @ dostałam i wszystko mnie boli 8-) ale w końcu kupiłam żelazko :D i wielka sterta prasowania zerka na mnie z wyrzutem :dry:

Ostatnia edycja:
Czytając z doskoku tez już się pogubiłam.

Madziolina moja ma tego typu rowerek i teraz jest w użyciu, myślę że jeszcze do jesieni się przyda. Jak masz okazję kupić za dobra cenę to kupuj, będzie dla drugiego :tak:

Spacerówkę mamy dużą, trochę już jest sfatygowana, ale myślę że za rok już nie będzie potrzebna, więc jeszcze wytrzyma.
Fotelik mam taki, że teraz ma pasy 3 punktowe, a później można zapinać zwykłymi.

reklama
Do góry