reklama
AguniaGR
Fanka BB :)
Ale tu pustki dzisiaj.
Katjuszka zaległe życzenia dla córci.
Truskawkowa miałaś zdać relację.
Ancona poprawiło się coś?
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Katjuszka zaległe życzenia dla córci.
Truskawkowa miałaś zdać relację.
Ancona poprawiło się coś?
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
katjuszkaa
Żyjemy... i tyle na dziś bo zaraz ducha wyzione jestem tak koszmarnie zmęczona a dziewczyny z wrażenia średnio ze spaniem... relacja mam nadzieję jutro w odpowiednim miejscu ;-)
Agunia nie wygląda to najlepiej starszy większa gorączka i ból gardła (pewnie angina), H obudził się z płaczem podejrzewam że też go gardło boli a ja nos zatkany trochę gardło i jakoś leci. Najgorzej że nasza dr dopiero w czwartek przyjmuje i zastanawiam się czy wytrzymają jeszcze dzień na domowym leczeniu czy iść do innej jutro.
Podaję im Groprinosin, wapno, uniben i argentin na zmianę + paracetamol i moczenie nóżek macie jeszcze jakieś pomysły?
Podaję im Groprinosin, wapno, uniben i argentin na zmianę + paracetamol i moczenie nóżek macie jeszcze jakieś pomysły?
TruskawkowaMamba
Moze Lipomal i Pulneo??
Ancona - i jak po nocy? Jakaś poprawa?
Mnie wczoraj taka alergia dołapała że szok. Do tego chyba lekkie przeziębienie więc mam wspaniałego miksa. Sama nie wiem na co leki brać. Ehhhh
Żeby tylko maluchy czegoś nie złapały.
Wczoraj rano miałam niespodziankę jak weszłam do ich pokoju, a tam mokra podłoga. Patrzę na nich, oni też mokrzy... Znaleźli dwa opakowania baniek dla dzieci i wylali płyn. Dobrze że nie wypili, a było takie niebezpieczeńsrwi. Oczywiście panele wybulwiło więc kolejna rzecz na ich koncie zniszczeń.
Dziś natomiast jak weszłam, bo było podejrzenie cicho, a nie spali już od 20 min, przywitały mnie dwie kolorowe buzie: czerwona i niebieska. Chłopcy znaleźli i odpakowali pisaki do wanny, które kiedyś dostali, a które schowałam żeby w ich rączki się nie dostały. Porysowali na szczęście głównie siebie i trochę białą szafę, ale z szafy ładnie zeszło. Dobrze że to nie były zwykle pisaki ...
Mnie wczoraj taka alergia dołapała że szok. Do tego chyba lekkie przeziębienie więc mam wspaniałego miksa. Sama nie wiem na co leki brać. Ehhhh
Żeby tylko maluchy czegoś nie złapały.
Wczoraj rano miałam niespodziankę jak weszłam do ich pokoju, a tam mokra podłoga. Patrzę na nich, oni też mokrzy... Znaleźli dwa opakowania baniek dla dzieci i wylali płyn. Dobrze że nie wypili, a było takie niebezpieczeńsrwi. Oczywiście panele wybulwiło więc kolejna rzecz na ich koncie zniszczeń.
Dziś natomiast jak weszłam, bo było podejrzenie cicho, a nie spali już od 20 min, przywitały mnie dwie kolorowe buzie: czerwona i niebieska. Chłopcy znaleźli i odpakowali pisaki do wanny, które kiedyś dostali, a które schowałam żeby w ich rączki się nie dostały. Porysowali na szczęście głównie siebie i trochę białą szafę, ale z szafy ładnie zeszło. Dobrze że to nie były zwykle pisaki ...
Edysiek
odkrywca
Weekend się skończył i od razu pogoda się popsuła. Leje i zimno, trudno uwierzyć że już maj
Katjuszko czekam na relację.
Ancona zdrówka dla wszystkich.
Katjuszko czekam na relację.
Ancona zdrówka dla wszystkich.
reklama