reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MIKA to korzystaj z pogody i męża,szwagierke olej;-) ;)

Agunia to zdaj relacje,ja bardzo lubię te rejony,wiele razy byliśmy w ogrodzieńcu,ojcowie,młody za miesiac jedzie z klasą do Pieskowej skały i jeszcze grote Łokietka mają w planie.Ale te zamki mnie zaciekawiły

KATJUSZKA Agunia O parku miniatur zamków pisała to co innego.W inwałdzie byliśmy w parku miniatur ja młody był mały i w lecie jedziemy jeszcze raz bo jest tam super choć ludzi tłum.Jeden dzień wystarczy bo to tak duże nie jest,ale są jeszcze w cenie biletu karuzele i baseny,zjeżdzalnie z kulkami od rana do wieczora rozrywka,oczywiście obiad można zaliczyć na terenie parku,lody itp.Obok tego jest jeszcze dinozatoraln,mini zoo ale to już osobne parki i nowe wejściówki i na jeden dzień za dużo tego jak dla mnie.Teraz chyba otwarli jeszcze wesołe miasteczko tam ale to raczej dla starszych bo 2latek to tam nie użyje Sobie.
Na morskie oko wyszłam 15lat temu z butach na obcasie,takze dam rade chyba:rofl2:.Pewna nie jestem to plan mojego ja wiem że tam pielgrzymka ludzi idzie a żeby podejsć bliżej fotki na górze z robić to jest kolejka.Na góre już mój powiedział że za daleko o końmi pojedziemy;-) ;)

Kiedy K sie urodziła?Bo nie ma jej na liście

Aż mnie natknęło i fotki pooglądałam.Orientuje się ktoś czy da sie naprawić takie autko?jezdzi tylko do tyłu i podobno jest nie rozkręcalne

Załączniki

• autko.jpg
    autko.jpg
    266,6 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
Milenka K urodziła się jutro ;-)

Edit: ja wiem, że Agunia o czym innym, ale nie byłam pewna czy znasz inwald ;-) Myślę, że tam jest spoko tylko dziewczyny moje jeszcze chyba za małe, żeby docenić ;-) ale za rok może na dwa trzy dni byśmy się tam wybrali żeby faktycznie na spokojnie korzystać z atrakcji..

Energylandia wygląda super, ale ja się panicznie boje takich rzeczy. Jest tam też jakiś dział dla małych dzieci. Tydzień temu już było bardzo dużo ludzi, bo przejeżdżalismy z m.

Ostatnia edycja:
Milenka park miniatur okazał się mini parkiem i raczej lokalną atrakcją, aniżeli czymś co ma przyciągnąć turystów. No ale były tez koniki, kurki i króliki, które można było karmic i w cenie wstęp na dmuchany zamek, więc dzieciaki byly zachwycone.

Na przyszły weekend jedziemy do Sandomierza i w jeden dzień planujemy wypad do miejscowości, która nazywa się chyba Bałtów. Podobno jest tam w miarę fajnie.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszka ja lubię adrenalinę ale mój m i syn mają lęk wysokości a samemu to żadna frajda. Jak córa podrosnie to może się ze mną wybierze do energilandi.
No twoje małe to jedynie k z kulek i karuzela skorzysta. Mój syn teraz te makiety pooglada i porowna z prawdziwymi heh

Agunia zerknelam na neta, szału nie ma ale w tej cenie biletu warto chyba tak wykorzystać niedziele.

Dzieci nie ma dom wysprzątany, matka zrelaksowana, druga pralka się pierze. Na obiad grill u dziadków, a wieczorem koncert. Oby tylko Młoda łaskawa była ze swym humorem

reklama
Katjuszka 100 lat dla córeczki.
Pokazałam artykuł m i skomentował tak jak reszta pod artykułem, tylko idioci jeżdżą na majówkę do najbardziej obleganego miejsca w Polsce. W tygodniu przed sezonem wakacyjnym to pewnie 100 razy mniej ludzi. Na majówce każdego roku tak wygląda zakopane czy morskie oko.

Chyba mi się kontuzja odezwała, noga boli nawet jak leżę i kostki nie widać nawet :confused:

Djmk z kim idziesz?

Do góry