reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszko najlepsze życzenia dla K.
h087.gif

DJMka
udanej zabawy!

My dzisiaj w domu. Wczoraj też cały dzień spędziliśmy nad wodą, choć już nie było tak ciepło jak dzień wcześniej, może nie za zimno, ale wiało.

Hej

Katjuszkooo - wszystkiego najlepszego dla K z okazji urodzin!! Spełnienia wszystkich pierwszych, malutkich ale jakże ważnych marzeń :)

Nasza majówka wietrzna, z gradem i deszczem...A to nowość:rolleyes2:
Mimo przeciwności pogody udało się wczoraj zrobić grilla i u znajomych. A dziś pojechaliśmy na miasto poszukać nowych narzut na kanapy do salonu, i lunch w restauracji. Od wczoraj obżeram się jak świnka, do tego dziś dostałam okres, brzuch mi wywaliło na piąty miesiąc i ledwie się ruszam:confused2:

Dziękujemy Ciciom za życzenia :-)

Jak przeżyje to zamelduje się jutro wieczorem. Z urządza mi ostatnio ciekawe noce...dziś po dwóch pobudkach o 4:30 stwierdziła że nie będzie dnia marnować i pogada z matką... chyba ma skok bo masakra jest. Tylko ręce i świat oglądać. Głowa lata jej jak na sprezynie na wszystko. Jeść nie chce bo ma widok na pache wiec nieciekawy. Jak ściągnę i z butli to git byle pozycja pozwalała wszystko widzieć...

K dostała juz dziś zjeżdżalnie i jest zachwycona. Mieliśmy armagedon w domu bo na razie stoi w salonie..

Chyba muszę niani dać jakąś nagrodę za wymyślenie chrzcin i urodzin bo nie wiem jak w tym całym chaosie miałabym urodziny w domu robić.

Jeszcze jakby wszystkiego było mało to byłam dziś u dentysty bo wczoraj mi plomba wypadła... odebralam torty ale nie wrzucę zdjęc bo mam tylko takie strzelone w bagażniku ;-) bardzo mi się podobają :-) mogę tak mówić bo nie ja robiłam :p

Z mi nie chce zasnąć. Kreci się cały czas a ja chyba zaraz padne bo juz nie wiem jak się nazywam :-(

I jeszcze ja [emoji6] WSZYSTKIEGO NAJLEOSZEGO DLA K [emoji512][emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Katjuszka udanej imprezy i pstrykaj dużo fotek.
Ja czekam też jak k przyjmie biegowke bo może przekona mnie to do kupna.

Młoda jeszcze nie śpi, jakoś tak wyszło ze koleżanka młodego z mamą wpadły i szaleli na rowerach i trampolinie.mloda krzyczała na nich jak przeginali.

reklama
Katjuszko udanej imprezy!

Djmka jak koncert?

U nas weekend chorobowo wszyscy bez wyjątku gorzej tylko starszak bo z gorączką i bólem gardła :confused2: a taka ładna pogoda dzisiaj ech..

Do góry