reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Oj Katjuszka to Z mamy nie oszczędza.
U nas tez pogoda brzydka, ale do wczoraj bylo ładnie, wiec dzisiaj będzie spacer w kaloszkach (dodatkowa atrakcja).
Djmka to oby jux goraczki nie bylo.
My majówkę spedzamy w domu wiec takiej wagi do pogody nie przywiazuje ale nie obraze się jak slonko zaświeci :-)

reklama
DJMK to jak nic się nie rozwinęło to pewnie organizm zwalczył,kto jak kto ale L raczej nie da się nikomu;-) ;)

LOKA kałuże są super ale jak leje na głowę to już żadna atrakcja,my byłyśmy niby kalosze,płaszczyk przeciwdeszczowy ale chyba jej wilgotno i niewygodnie się zrobiło bo szybko chciała wracać.

Musiałam w centralnym zapalić tak zimno w domu,jaaa maj za pasem:angry:

Milenka - my cały czas grzejemy. Jak były cieplejsze dni to w dzień wyłączałam ale na noc z powrotem włączałam ogrzewanie. Nienawidzę zimna!!!

RILA my jak chłodno to przed wieczorem paliłam,a dziś sie nie da siedzieć i trzeba było grzać.

A moje dziecko dziś w sklepie kupiła pół worka galaretek w cukrze na dziewane i niosła sama całą drogę do domu gadając że ma cukierki,w domu zjadła jednego i koniec:laugh2:
W ogóle to skończył się już jakiś czas temu etap rzucania sie na półki w sklepie ,w czasie drogi mówię jej że może sobie jedna rzecz kupić i przeważnie wybiera kubuś goo albo mus owocowy kubuś i już wie że może zacząć dopiero jak zapłacimy i wyjdziemy ze sklepu:yes:

Milenka nie wiem z czym to związane było. Lekarka kazała nam wysypki wypatrywać. Młodej nic nie dolega, więc chyba jutro ją dam, bo dom roznosi.

U mnie też zimno. Grzejnik mam na noc odkręcony, bo na tym biegunie to zamarznąć idzie.

Ale że co 3dniówka?po jednym dniu gorączki to chyba nie?Myśle że takie 37 to ze wszystkiego może być,choćby od zębów.Pewnie,jak już sie nie powtórzyło to tez bym ją dała.

20160427_141415-1024x576.jpg
Ale jestem wściekła miałam piękne choinki na podwórku przed blokiem wszystko ładnie od dołu zasłaniały a dzisiaj wstaje odsłaniam okno a tam choinki z metr od dołu mają odcięte gałęzie :realmad: nosz ku...A Poszłam do prezesa zjeb****m go równo a on łeb spuścił i mówi że sąsiedzi z góry chcieli bo im ciemno. No k***a słońce od dołu nie świeci jak im ciemno to było Czuby obciąć a nie od dołu. Jak chcieli inne drzewo wyciąć to wszyscy z klatki musieli się zgodzić a tak to nikt nawet nie zapytał :angry:. Oczywiście poszłam też do sąsiadów i powiedziałam co myślę!
Musiałam to z siebie wyrzucić..

Załączniki

• 20160427_141415-1024x576.jpg
    20160427_141415-1024x576.jpg
    240,9 KB · Wyświetleń: 199
Ona jak zaczęła gorączkować to grubo ponad 38, w nocy 39, a wczoraj ok. 37. Dziś 36,8, ale po spaniu mierzona.
U lekarza byłam następnego dnia, bo zwolnienie musiałam mieć.

Djmka to faktycznie może być trzydniówka. Dobrze że już jest lepiej!

Milenka brawo dla Milenki że potrafi ładnie zachować się w sklepie :) My jeszcze się uczymy ;)

reklama
Do góry