reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Faktycznie pogoda dzisiaj ładna, chociaż zimno, tak mroźnie. F jakoś nie przeszkadzało to zimno. Cały dzień na polu.

F gada jak najęty, dzisiaj nic tylko "dość proszę" - zwłaszcza przy jedzeniu.

Pomału sie pakujemy, wiec trochę zamieszania jest.

Milenka, Viltutti - patrząc na Wasze ostatnie posty - to mogę śmiało stwierdzić, że iskrzy miedzy Wami, oj iskrzy.

F ma cos około 16 kg, jutro go zmierzę. Wiecie co - robi sie taki kościsty i żylasty jak tata [emoji15]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dzień dobry, chyba wszystkie się schowalyscie przed wirusami? ;-)

Z wstała o 6, kimala do 6:30
A m w najlepsze śpi jeszcze z K. I znowu ja nie miałam szans pospać. Założę się ze jutro jak m wstanie o 6 to Z pospi do 7:30 a K wstanie z m..

Katjuszka widocznie k lubi spać tyle co tatuś, szkoda że siostra nie idzie w jej ślady :-p

Mnie starszy ostatnio do szału doprowadza, mam ochotę go wysłać na jakiś obóz przetrwania. Wrócił wczoraj cały podrapany przy samym oku bo przecież wstrętne gałęzie w lesie nie usuwaly mu się z drogi. Dziś słyszę cześć mamo i wychodzi ubrany z domu... Tylko szkoła jeszcze zamknięta bo ma za godzinę lekcje, chodzę za nim i steruje bo by zginął. Jak dawniej dzieci w tym wieku z kluczem na szyji chodziły i same musiały się sobą zająć bo rodzice w pracy

Katjuszka - ehhh to wstawanie to jakiś horror. Dobrze że chociaż jest już jasno.
U mnie trochę lepiej bo dwa dni z rzędu pobudka o 6:45 więc te 40 min to naprawdę dużo.

Ciężko uwierzyć że już prawie maj. Pogoda nie rozpieszcza i znowu na weekend zapowiadają deszcz. Chłopcy małpiego rozumu dostają jak mają cały dzień w domu siedzieć.

Ja teoretycznie na zwolnieniu jeszcze jutro, ale Młodej nic nie jest i zastanawiam się, czy jutro jej nie zaprowadzić do żłobka, a sobie wolne zrobić. Ona w domu małpiego rozumu dostaje. Drze się non stop o wszystko. Sama nie wie, czego chce. Masakra...

reklama
Do góry