reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Madziolina kupiona na allegro za 150 zł + 20 zł koszt wysyłki Link do: NAJDŁUŻSZA Zjeżdżalnia dla DZIECI 187cm XL +GRATIS
To tylko fragment ogródka, kiedyś pokażę więcej.
O tutaj widok sprzed domu i na drogę
DSCN0028.jpga.jpg
DSCN0024.jpga.jpg

Załączniki

• DSCN0028.jpga.jpg
    DSCN0028.jpga.jpg
    752,8 KB · Wyświetleń: 89
  • DSCN0024.jpga.jpg
    DSCN0024.jpga.jpg
    361,7 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
Edysiek fajna faktycznie. Mam nadzieję, że taką samą wysłałam chrzestnej ;-) a pleców współczuję, pamiętam ból szyi po wypadku :-(

Milenka super ta fotka, pełen rozkwit :-)

My byłyśmy w klubiku potem K padła ale widzę, 1,5 godz jej drzemki wystarczyło... grr

Katjuszka CO TO ZA KLUBIK?macie na stałe jakiś karnet czy chodzicie kiedy Wam pasuje,jak to jest?fajna sprawa

Moja mnie wyciagneła na plac zabaw potem po mleko i już ledwo do domu się doczołgała,na ręce chciała.Ale za to ledwo głowy przyłożyła i spała,zaraz pewnie wstanie.Pogoda rozpieszcza to trzeba korzystać.a zapisałam ja na bilans najbliższy wolny termin na 4maja.

Dziewczyny ja tak na szybko bo strasznie zalatana jestem. Jestem i żyję, co mogę to czytam żeby być w miarę na bieżąco.
W sobotę jest komunia mojego chrześniaka więc od poniedziałku jest u nas mój szwagier ( chrzestny), teściowa na szczęście jest u szwagierki ;). Taką sprytna jestem że dopiero dziś ją widziałam po raz pierwszy :-D
Dodatkowo pracuję trzy dni w tym tygodniu zamiast dwóch i jeszcze jutro prawdopodobnie będę robić nadgodziny tak że czasu na nic nie mam. Jak rodzina wyjedzie w poniedziałek to życie wróci do normy.
Przepraszam że tak tylko o sobie no ale jakby czasem ktoś się martwił że mnie nie ma....;-) ;)

reklama
My po szczepiwniu i bilansie. O ile bilans poszedl dobrze(nawet pomiar cisnienia mlodego nie wystraszyl), to ze szczepieniem starszego juz tak fajnie nie bylo. Ooplakal sie bidulek. Ale mamy juz to z glowy. Jeszcze we wtorek okulista....

Do góry