Madziolina - myślę że za bardzo to analizujesz. Byłaś u lekarza żeby się czegoś dowiedzieć i się dowiedziałaś i nadal nie wiesz co robić. Dziewczyny Ci pisały jak to u nich wygląda i to też nie rozwiało Twoich wątpliwości. Może rzuć monetą skoro nie ma innych opcji? A mówiąc poważnie po prostu zdecyduj się na jedną z dwóch możliwości i tego się trzymaj. Myślę że M przeżyje bez uszczerbku na zdrowiu niezależnie od wybranej przez Ciebie wersji.
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Katjuszka - brawa ogromne dla K za taki postęp [emoji122]
Madziolina - kurczę to tylko mleko, nie przejmuj sie tak bardzo , daj na luz troszku bo po co sie stresować. Jakbyś nie była w ciąży to bym Ci powiedziała, żebyś drinka walnęła na rozluźnienie.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Madziolina - kurczę to tylko mleko, nie przejmuj sie tak bardzo , daj na luz troszku bo po co sie stresować. Jakbyś nie była w ciąży to bym Ci powiedziała, żebyś drinka walnęła na rozluźnienie.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
milenka30
Katjuszka jestem ,ale podobnie jak Myszce kilka dni mi nie działał bb na telefonie i wyszłam z obiegu.Do tego 24h dwójka moich dzieci to dom wariatów,na szczęście młody jutro już do szkoły idzie.
Gratki dla Klary,mądra dziewczynka
ANCONA nja dziś młodego zaszczepiłam ale był taki tłok że nawet nie miałam jak małą na bilans umówić.
Gratki dla Klary,mądra dziewczynka
ANCONA nja dziś młodego zaszczepiłam ale był taki tłok że nawet nie miałam jak małą na bilans umówić.
Myszka7_2005
Madziolina ja bym dala mu to mleko. To nie jest przeciez koniec świata a Tobie i jemu stres niepotrzebny. Ja przy moim synku raczej intuicyjnie działam i na razie nie zawodzi. Musisz patrzec tez na swoje dobro i swoich dzieci. A lekarka no cóż ... troszkę książkowo podeszła. Takie jej prawo i zdanie. Powodzenia
Edysiek
odkrywca
Moja jak chce w nocy pić to tak się drze, że cały dom ją słyszy. Jakbym jej nie dała to słyszałaby ją cała wieś.
Dużą od wczoraj bolało w lewym boku. Trochę się wystraszyłam, że to wyrostek. Byłam z nią u lekarza, okazało się, że jakiś mięsień sobie nadwyrężyła. Trochę mi się głupio zrobiło, że z taką pierdołą poszłam, ale lekarz powiedział, że dobrze zrobiłam przychodząc, bo jak to w prawym boku to nie ma co lekceważyć.
Przyszła już małej zjeżdżalnia, całkiem fajna. Kinga zachwycona :-)
Dużą od wczoraj bolało w lewym boku. Trochę się wystraszyłam, że to wyrostek. Byłam z nią u lekarza, okazało się, że jakiś mięsień sobie nadwyrężyła. Trochę mi się głupio zrobiło, że z taką pierdołą poszłam, ale lekarz powiedział, że dobrze zrobiłam przychodząc, bo jak to w prawym boku to nie ma co lekceważyć.
Przyszła już małej zjeżdżalnia, całkiem fajna. Kinga zachwycona :-)
Ostatnia edycja:
Myszka7_2005
Mika chlup chlup wypilam
Mój Czort z tęsknoty za tatusiem przestawil się z zasypianiem na stałe i zasypia miedzy 21:50 a 22:05. Chyba, że w dzień zbyt mało atrakcji mu zapewnie bądź wyspi sie w porze drzemki to potrafii nawet po 23:00. Jazda bez trzymanki bo Mamusia musi być w pobliżu.
Z innej beczki spytam. Kto zamówił taki pogodowy kwiecień plecien? Przeciez szalu mozna dostac z tymi skokami temperatury. Ja w aucie mam zapasowy komplet ciuchow dla mlodego bo nigdy nie wiadomo jak bardzo się ochlodzi.
Mój Czort z tęsknoty za tatusiem przestawil się z zasypianiem na stałe i zasypia miedzy 21:50 a 22:05. Chyba, że w dzień zbyt mało atrakcji mu zapewnie bądź wyspi sie w porze drzemki to potrafii nawet po 23:00. Jazda bez trzymanki bo Mamusia musi być w pobliżu.
Z innej beczki spytam. Kto zamówił taki pogodowy kwiecień plecien? Przeciez szalu mozna dostac z tymi skokami temperatury. Ja w aucie mam zapasowy komplet ciuchow dla mlodego bo nigdy nie wiadomo jak bardzo się ochlodzi.
Myszka masz rację z tą pogodą oszaleć można! Dzisiaj przyszła bratowa pyta mnie po co nam tyle bagażu? Odpowiedziałam że zobaczy jak w grudniu urodzi
Edysiek fotka i dobrze że poszłaś sprawdzić czy coś się złego nie dzieje. Wkurza mnie tylko że lekarze często bagatelizują i nie podchodzą poważnie.
Edysiek fotka i dobrze że poszłaś sprawdzić czy coś się złego nie dzieje. Wkurza mnie tylko że lekarze często bagatelizują i nie podchodzą poważnie.
reklama
Edysiek
odkrywca
Mnie też ta pogoda drażni. Dzisiaj od rana słońce, ale w sobotę znowu ma się popsuć.