reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ha a ja jutro mam bilans mlodego i szczepienie starszego. Super, swietnie-musze ich sama ogarnac......bo moj zaje... maz musi sie zastanowic czy da rade......kij mu w oko...

Truskawkowa powodzenia

Milenka a Ciebie znowu wcielo

U nas dalszy ciąg sukcesów w siku na nocnik, aż jestem w szoku, bo w zasadzie tylko popuszcza do pieluchy od czasu do czasu a cała reszta czyli dużo idzie na nocnik. I to tak sama z siebie zaczęła wołać. Chyba te koszmarne wrzaski przy zmianie pieluchy to był wstęp do odrzucenia pieluch.
Kiepski ma dziś nastrój bo właśnie trzecia trójka zaczęła się przebija. Oszalec można z tymi zębami :-( jeszcze ostatnia trójka i piątki i Zojak zacznie ząbkowanie... wiadro melisy proszę teraz a potem jakiś prozak chyba :p

no właśnie... gdzie są wszyscy???? ja dziś z domu z Z nie wyszłam, bo tak wieje, że masakra, a ona jak ma czapkę porządnie założoną to wszyscy w obrębie kilku km ją słyszą... niania z K też tylko na godzinkę, bo głowę urywa i imponujące 8st jest

Ja miałam dzisiaj z K iść na szczepienie ale nie wyszło ;) pójdziemy jutro po szkole. Rano ze względu na to że środa poszłam z H z wózkiem na miasto (u nas w środy nie ma gdzie zaparkować) i przewiało mnie okropnie mam nadzieję że nic się z tego nie wykluje. A później byliśmy kilka godzin u mojej siostry.
Teraz H śpi już ponad dwie godziny ale to dobrze bo tak daje popalić od 5.00 że mam serdecznie dość. Nie wiem czy coś go bierze czy może górne 5 w końcu raczyły się ruszyć bo jest nieznośny płacze krzyczy marudzi i sam nie wie czego chce. A tyle czasu był spokój. .

My po bilansie, pytalam lekarki o to nocne mleko, powiedziala zeby nie dawac, zeby przetrzymac i dawac tylko wode. Sama nie wiem, pytalam o to czy moze to nie ma zwiazku z tym ze szybciej teraz rosnie a ona ze jak nie jadl do tej pory to zeby mu nie dawac a on sie drze ehh

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój w nocy żre od zawsze. Zazwyczaj to 1 butelka, ale ostatnio mu odwala więc i 3 zaliczyć się zdarza. Ale daje, bo co mam robić, nie roztrzasam bo w prawdziwym życiu są poważniejsze problemy.
Dzisiaj np. robił imprezę od 2 do 4.30... Poszłam spać o 23 a wstać musiałam o 5.30 tak więc nie bardzo wiem jak się nazywam... I tak w kółko, bo jak zwykle jestem sama...

Do góry