reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek nie pamiętam dokładnie czy ta czy trochę inna, ale możliwe, że ta ;-) wysłałam po prostu link chrzestnej.. ja nie mam oporów przed powiedzeniem co chcę to powiedziałam chrzestnym, żeby się złożyli ;-) a teściowie kupią (w zasadzie ja zamówiłam przez allegro do nich do firmy i maja zapłacić) biegowke taka jak dawno temu poleciła mi Djmka.. mam nadzieje ze rozmiar będzie ok dla K. Moi rodzice ten zestaw lekarza plus jakieś czuczu. Jeszcze będą inni goście, ale nie pytali wiec będzie niespodzianka. My z m z zasady nie dajemy prezentu, ale muszę kask zamówić do tej biegowki.

reklama
Katjuszka moja Młoda sięga nogami do ziemi w tej biegówce, a wielka nie jest. ;) wczoraj jej wyjęłam, ale musi się oswoić z nią, bo pedałów jej brakuje ;)

Ja dzieciom imprezy robię dla imprez ;) z reguły mówię o kupinie ubrań z jakimś motywem albo określone zabawki. Zdarzają się i niespodzianki.

Wszystkim dwulatkom życzę samych radości.

Ja w tym roku wszystkiem mówiłam, że chcemy kasę. Kupiliśmy za to Młodemu domek na działkę i dokupimy zjeżdżalnię lub tramolinę, bo ma jeszcze trochę swoich pieniędzy w skarbonce.

U mnie nikt nie pytał poza chrzestna także same niespodzianki były.
Ja robię imprezy bo to fajne przeżycie dla dziecka, tylko u nas w rodzinie nikt dzieciom nie robi i też przestają przychodzić, wiec do starszaka pewne znowu nikt nie dotrze. Ale tort i tak będzie, kiedyś oglądaliśmy fotki i super wspomnienia byli na torcie już zygzak, scoobi doo, angry berds, hoot wels, pingwiny z Madagaskaru i kształty aut.

Milenko im starsze dziecko to mniej gości przychodzi. Do starszej tylko dziadkowie przyjeżdżali i czasem chrzestna. Teraz cała moja rodzina zjechała. Brat mojego m nie przyszedł bo pojechali na ryby. Ale akurat to było do przewidzenia ;-)

Moja chcąc wymusić butle mleka, zadeklarowała ze chce iść spać (pije w łóżeczku tylko) a teraz prowadzi ożywiona dyskusje ze swoim cieniem. Może padnie szybko ;-) ;)
Edysiek wiem wiem w tamtym roku już to z nim przerabialam, dziadków w praktyce nie posiada, muszą mu rodzice i siostra starczyć . no i prezent kupić musimy obowiązkowo

Loka fotki

Ostatnia edycja:
Super, że imprezki udane. Kurde trochę mi przykro, że na urodziny będziemy "TAM ", a cała rodzina tutaj. Nawet mój brat w tym czasie będzie w PL. Chyba zamówię mały torcik i będziemy świętować w trójkę, nieeee no w sumie w czwórkę bo siostra męża będzie u nas w tym czasie.

Kurde ale u nas dzisiaj wiało, łeb chciało urwać. F cały dzień na polu, normalnie aż wiatrem śmierdział [emoji85]jak zając. Niedawno zaczęło padać i jutro tez ma tak być [emoji29]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mika ta może przed wyjazdem zrób. U nas też pogoda się zepsuła za to w południe miód, w kościele w krótkim rękawki byłam. A jak moje dziecko podczas kazania alleluja śpiewała heh

Madzia lina znam te dyskotekowe auta syn miał kilka, dla młodej tez się nada. Może wstawisz fotkę młodego?

Do góry