reklama
katjuszkaa
Fanka BB :)
Stwierdziłam, że aż wam to napisze bo niezła akcja... koleżanka z pracy dziś urodziła córkę. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby jej siostra (pierwsza corka) nie urodziła się 15.04.2014 ;-) obie SN. To się nazywa perfekcyjna organizacja... dodam tylko, że i jedna i druga miały po 4500 i 60 cm...
Edysiek
odkrywca
Tak sama robiłam tort, właściwie już gotowy, tylko jutro ozdobię.
Katjuszko naprawdę się wstrzeliły w termin.
Ja mam koleżanki bliźniaczki, jeszcze z liceum, bardzo zżyte, nawet razem do UK wyjechały. Mają dzieci w tym samym wieku i z tego samego miesiąca i to po parce, tyle że jedna ma starszą dziewczynkę a młodszego chłopca a druga na odwrót.
Katjuszko naprawdę się wstrzeliły w termin.
Ja mam koleżanki bliźniaczki, jeszcze z liceum, bardzo zżyte, nawet razem do UK wyjechały. Mają dzieci w tym samym wieku i z tego samego miesiąca i to po parce, tyle że jedna ma starszą dziewczynkę a młodszego chłopca a druga na odwrót.
milenka30
katjuszka super,perfekcja i urodziny w jeden dzień
ja z moją kuzynka[chrzestna mileny] urodziłyśmy w ten sam dzień synów ,byłyśmy obok na porodówce i miałam przyjemnosc słyszec jej krzyki heh,potem razem na sali poporodowej.pielegniarki sie smiały że pierwszy taki ich przypadek.
ja z moją kuzynka[chrzestna mileny] urodziłyśmy w ten sam dzień synów ,byłyśmy obok na porodówce i miałam przyjemnosc słyszec jej krzyki heh,potem razem na sali poporodowej.pielegniarki sie smiały że pierwszy taki ich przypadek.
Edysiek
odkrywca
reklama
madzikm76
Edysiek - cudny tort. Jak smakuje tak jak wygląda to ślinię się na kawałek
Truskawkowa - najlepszego dwa dwulatka. D niech ma cudowne, pełne szczęścia dzieciństwo
Truskawkowa - najlepszego dwa dwulatka. D niech ma cudowne, pełne szczęścia dzieciństwo