reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny spóźnione życzenia dla wszystkich dwulatków!!!

Znowu mi powiadomień o nowych postach nie wyświetlał telefon i tym razem na otwartym 42 wiadomości zaległe.

U nas piękna pogoda od rana, tylko chłopcy tak dają popalić że ja już mam dość. Robią wszystko to czego nie powinni i powtarzanie po 100 x nie wolno i odejdź nie przynosi skutku. No chyba że się wydrę. No ale ile można? M musiał klamkę na taras na taką na kluczyk wymienić bo cwaniaki sobie potrafią już wszystko otworzyć (nawet słoik i butelkę). Ostatnio jak wyszłam do WC to O stał na parapecie i otworzył okno. Normalne zawału dostałam :-( Mam dość...

reklama
U nas też impreza udana. Goście po 19 już pojechali.
Mała szczęśliwa, tort wszystkim się podobał i smakował. Kinia świeczkę chyba z 10 razy dmuchała, bo każdy chciał zdjęcie robić. Z prezentów też zadowolona, dostała drewniane klocki, sukieneczki, puzzle, album ze zdjęciami od urodzenia, rowerek (taki na 2 kołach z doczepianymi bocznymi) i kasę (kupię jej dużą zjeżdżalnię na podwórko).

Rila bo jak się nie pisze posta przez 2dni to przestają przychodzić powiadomienia ot taka mobilizacja;-) ;).Wspołczuję ogarnąć dwójkę łobuzów skaczacych po parapetach,mje dziecko jest ;inne'więc ja nie mam takich problemów.

Truskawkowa,Edysiek SUPER że imprezy udane i przyznam że również chyba opłacalne.Ja na impreze wydałam ok 400zł+prezent 300 a mała nie dostała ani złotówki ani ciucha żadnego,jedynie kilka zabawek które leżą już w kącie:oo2:.Ale ja już przywykłam po robieniu urodzi synowi że u nas to wydatek wyrzucony w błoto;-) ;)

Milenko jakoś nigdy nie patrzę czy mi się opłaci robić imprezę. Po prostu robię to dla dziecka. Dla mnie radość dziecka jest bezcenna ;-)
W sumie bardzo się nie szykowałam, bo do końca nie wiedziałam czy przyjadą tylko na tort i będą jechać czy na dłużej. Coś tam naszykowałam - 2 sałatki i jakieś przekąski miałam w zanadżu. Ze wszystkim impreza wyniosła mnie około 250 zł. Za prezent małej dałam 80 zł. Jak pisałam wcześniej kupiłam jej kuchnię.

Dobrze, że imprezy udane :-) z tą kasa to dobry pomysł w sumie. U nas w zasadzie każdy pyta to zamówiłam biegowke, zjeżdżalnie, zestaw mały lekarz bo ostatnio lubi się tak bawić ;-)

Milenka K tez z tych innych. Ona nawet jak jest u kogoś to patrzy na mnie pytajaco jak chce coś wziąć.

Słyszę jak m usiłuje namówić ja na lizniecie lodów... i tak od 10 min.. takie mam to dziecko dziwne

Katjuszka to moja do słodyczy akurat łasuch i namawiac jej nie trzeba.

EDYSIEK ja też nie patrzę bo u mnie jest tradycja że się daje zabawkę[za ok 50zł],dlatego dziecko nigdy nic z tego nie ma poza kilkoma minutami radości,bo u na sszybko sie nudzą.Biegówka ciągle mnie kusi tylko znowu tlye kasy wydać a miałam na dzień dziecka tylko czekolady im kupić bo na trampolinę poszło.Noa gdyby dostała kasę np to bym mogła bez skrupułów biegówkę kupić.;-) ;)

Wiatr się zerwał i nie wiem czy deszczu nie przyniesie a czekam jak młoda wstanie i na lody mieliśmy jechać.

EDYSIEK pokaż kiecki,mi się udzielają od nowa bo sezon kościółkowy sie zaczął:laugh2:

Ostatnia edycja:
Też myślałam nad biegówką, ale chyba jednak nie kupie skoro teraz ma już dwa rowerki. Teraz jeździ na różowym trójkołowcu (no nie sama, bo tylko jak się ją prowadzi) i teraz dostała zwykły.
Ja od razu mówiłam, żeby nie kupować zabawek (oprócz klocków). Sama jej kupiłam kuchnię i teraz stoi. Może jak jej koło piaskownicy postawię to będzie się bawić.

Moja za słodyczami nie przepada a lody kocha :-D
Dzisiaj zjadła jednego na spacerku.

Katjuszko a wiesz jaką zjeżdżalnię K. dostanie? Ja znalazłam taką na allegro Link do: NAJDŁUŻSZA Zjeżdżalnia dla DZIECI 187cm XL +GRATIS i się zastanawiam.

reklama
Moj dostal teraz miedzy innymi rowerek biegowy ale dosiega narazie palcami wiec bedzie na lato i hulajnoge trzykolowa i juz zaczyna smigac. Dostal jeszcze sterowany swiecaco grajacy samochodzik z tak glosna i wkurzajaca muzyka ze... Ale dobra mega sie zbtego coeszyl i bawi wiec przeboleje.

Do góry