reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa najlepsze życzenia dla A.
dowcipy-i-tla-na-fb-fejsujeszpl-smieszne-zyczenia-urodzinowe-na-ZrrCfsD.jpg

Załączniki

• dowcipy-i-tla-na-fb-fejsujeszpl-smieszne-zyczenia-urodzinowe-na-ZrrCfsD.jpg
    dowcipy-i-tla-na-fb-fejsujeszpl-smieszne-zyczenia-urodzinowe-na-ZrrCfsD.jpg
    73,8 KB · Wyświetleń: 64
Truskawkowa najlepszości dla A.!!! :)

My wczoraj zaliczyliśmy pierwsze poważne darcie w sklepie o Kinder jajo :baffled: aż ludzie pytali co się dziecku dzieje. I nie chodziło o to że nie chcę kupić tylko o to że H chciał je odrazu zjeść.
Teraz jedziemy z H zawieźć M na bazę.

Ja już upiekłam biszkopt na tort i placki na ciasto. Jeden placek mi się spalił. Mała się obudziła i miała jakąś jazdę, nie wiem o co. Jak sobie przypomniałam o placku to było za późno :baffled:

reklama
Truskawkowa Sto lat dla A!

Od środy szaleje z K. Tzn zostawiam Z z nianią i jadę gdzieś z K. Ona też taka trochę poldzika bo tu dzieci nie ma na osiedlu. Tzn są ale nie ujawniaja się w ciągu dnia. K jest chyba za dobrze wychowana i obawiam się, że za kilka miesięcy to da sobie każdemu dziecku wejść na głowę. Dlatego postanowiłam więcej ją do ludzi brać. I tak w środę byłyśmy w parku karmić kaczki i na placu zabaw takim dużym. Wczoraj byliśmy pierwszy raz na zajęciach w klubiku. K zniosła je całkiem nieźle, bałam się ze będzie gorzej. A dziś byłyśmy tylko chwilę u fryzjera :-) matka chodzi jak ostatni flejtuch ale dziecko lansik z grzywką ;-) mam nadzieję że mama wydobrzeje do chrzcin i urodzin bo jak nie to pójdę z 5 cm odrostami :-(

Do góry