reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas w mieście są tylko państwowe żłobki. Rekrutacja była, złożyliśmy papiery do 3 i do wszystkich się dostał.
Z siostrą (bo jaj mała też się dostała) zrobiliśmy rozeznanie gdzie jaka pani będzie miała maluchy, i już są zapisani do przedszkola, które mam przez ulicę :-) więc ja nie narzekam.

reklama
Cześć:) Nie wiem czy mnie pamiętacie, od dłuższego czasu tutaj nie bywałam... Ale teraz chyba dołączę do forum grudniówek 2016;) więc i tutaj czasem pewnie zajrzę. Trzymajcie kciuki! Pozdrowienia dla wszystkich.

Jak Wam nocka minęła ? U nas lipa. Co chwila sie budził i popłakiwał, dopiero paracetamol go uśpił na jakieś 4 godziny. Ja po kawie (mocnej) a F juz się kręci na drzemkę. Pogoda nie nastraja pozytywnie bo pada jak diabli i zimno. Siedzenie w domu się zapowiada na cały dzień.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika u mnie wczoraj padało cały dzień i nie wychodzili my, dziś mokro i zimno a mnie choroba złapała. Katar i gardło strasznie boli:hmm:

Zdrówka chorowitkom!. Słyszalyście, że śnieg zapowiadają? No ja rozumiem kwiecien plecien ale bez przesady.
U nas ostatnio 2-3 pobudki w nocy się zdarzają więc przy moich skokach tsh oznacza to całkowity brak Mocy. Nadal mam wrażenie, ze na wstecznym jade. A tu jeszcze ostatnie rozliczenia i wytężona praca umysłowa w porze drzemki Ksieciunia.
Ksieciuniu za to pocieszny w dzień, gadula niesamowita i ciągle coś śpiewa. Dzisiaj krzyczal ja śpiewam Mama tańczy :)

Dziewczyny, które pieka same torty -macie jaies fajne przepisy na lekka masę? Bo robilam na próbę na święta i lipa wyszła.

Zdrówka chorowitkom!. Słyszalyście, że śnieg zapowiadają? No ja rozumiem kwiecien plecien ale bez przesady.
U nas ostatnio 2-3 pobudki w nocy się zdarzają więc przy moich skokach tsh oznacza to całkowity brak Mocy. Nadal mam wrażenie, ze na wstecznym jade. A tu jeszcze ostatnie rozliczenia i wytężona praca umysłowa w porze drzemki Ksieciunia.
Ksieciuniu za to pocieszny w dzień, gadula niesamowita i ciągle coś śpiewa. Dzisiaj krzyczal ja śpiewam Mama tańczy :)

Dziewczyny, które pieka same torty -macie jaies fajne przepisy na lekka masę? Bo robilam na próbę na święta i lipa wyszła.

Ja masę robiłam z tego tortu Link do: Tort śmietanowy z lemon curd | Mama w mieście - oczywiście zamiast cukru kokosowego może być zwykły/brązowy czy co tam wolisz.

Milenka jak samopoczucie w ten kolejny cudny inaczej dzień? ;-)

Madzik gdzie jesteś? ?

Myszka ja uwielbiam masy budyniowe ale wiadomo, że one ciężkie dość. Natomiast polecam stronę kwestiasmaku bo w zasadzie wszystko mi stamtąd zawsze wychodzi super opisane przepisy są.

reklama
Katjuszka taaak kolejny cudny dziień,szaro i mokro.Ja w nocy miałam gorączkę,zimno i gorąco na przemian,wstałam mokrusieńka.Zatoki się odezwały,muszę do apteki iść a nie mam siły.

Ja mam ambitny plan na urodziny młodego upiec ale nie wiem co z tego wjdzie bo ja noga w pieczeniu i nigdy torta nie robiłam;-) ;).Młody o smaku tofii sobie zażyczył.

Do góry