reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Zjadł bułkę maślana przed chwilą i pije Kubusie. Gęste są wiec zawsze go coś przytka.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas tez bunt na jedzenie. Nawet ulubiona mamba i mleko z miodem jest bee. Nie to nie, mysle ze organizm sam wie czego mu potrzeba. Ale u nas bylo mleczne sniadanie, sok na drugie śniadanie i na obiad kasza z sosem warzywnym.

A my po bilansie dwulatka. Wszystko ładnie i w sumie lekarka do niczego zastrzeżeń nie miała. Sporo pytań co potrafią i wszystkie podstawowe parametry sprawdziła w tym siusiaki, brzuchy i ciśnienie.
O waży 14,5 kg przy wzroście 87cm, a J waży 13 kg przy wzroście 86cm. Podkreślę że naprawdę jedzą tyle samo! Czasem dwie, trzy łyżki różnicy czy dwa kęsy kanapki. Genetyka...

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo jutro będę miała chirurgicznie usuwane dwie dolne ósemki :-(

Dziewczyny ja myślałam, że mój juz bunt przechodził [emoji33]

Jakby nie ten bunt jedzeniowy to całkiem, całkiem.

Rila - kciuki zaciśnięte [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mała chora, ale właściwie z objawów ma tylko gorączkę. Jeść też nie je, rano zjadła serek a w ciągu dnia kisiel i tyle.
Jutro mąż pójdzie z nią do lekarza.

Edysiek u mnie Arti od srody mial antybiotyk, a w poniedzialek mial tak jak pisalam 37,8. Chcialam we wtorek jechac do lekarza ale mu przeszlo. Taki wirus. A wysoka temp?

Rila to kciuki zacisniete.
Teraz taki wirus z nawrotami. Maz tez mial i juz trzecivraz muvgoraczka wyszla, po tym jak juz wygladalo ze zdrowy.

reklama
Do góry