reklama
U nas tez bunt na jedzenie. Nawet ulubiona mamba i mleko z miodem jest bee. Nie to nie, mysle ze organizm sam wie czego mu potrzeba. Ale u nas bylo mleczne sniadanie, sok na drugie śniadanie i na obiad kasza z sosem warzywnym.
madziolina_p
Fanka BB :)
A ja mysle ze bunt dwulatka sie udziela, moj teraz lepszy juz ale przez ok tydzien to wszystkie objawy buntu plus srednio jasl co u niego dziwne
A my po bilansie dwulatka. Wszystko ładnie i w sumie lekarka do niczego zastrzeżeń nie miała. Sporo pytań co potrafią i wszystkie podstawowe parametry sprawdziła w tym siusiaki, brzuchy i ciśnienie.
O waży 14,5 kg przy wzroście 87cm, a J waży 13 kg przy wzroście 86cm. Podkreślę że naprawdę jedzą tyle samo! Czasem dwie, trzy łyżki różnicy czy dwa kęsy kanapki. Genetyka...
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo jutro będę miała chirurgicznie usuwane dwie dolne ósemki :-(
O waży 14,5 kg przy wzroście 87cm, a J waży 13 kg przy wzroście 86cm. Podkreślę że naprawdę jedzą tyle samo! Czasem dwie, trzy łyżki różnicy czy dwa kęsy kanapki. Genetyka...
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo jutro będę miała chirurgicznie usuwane dwie dolne ósemki :-(
Edysiek
odkrywca
Mała chora, ale właściwie z objawów ma tylko gorączkę. Jeść też nie je, rano zjadła serek a w ciągu dnia kisiel i tyle.
Jutro mąż pójdzie z nią do lekarza.
Jutro mąż pójdzie z nią do lekarza.
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Edysiek u mnie Arti od srody mial antybiotyk, a w poniedzialek mial tak jak pisalam 37,8. Chcialam we wtorek jechac do lekarza ale mu przeszlo. Taki wirus. A wysoka temp?
reklama
Edysiek
odkrywca
Temperatura 38,3 i prawie nie schodzi.
Zobaczymy dzisiaj.
Zobaczymy dzisiaj.