reklama
madzikm76
Fanka BB :)
Agunia - wszystkiego najlepszego dla mego przyszłego zięcia!!!! Niech rośnie duży i wesoły na pociechę przyszłej żony!!!!
E w kościele była grzeczna. Najbardziej podobało jej się wrzucenie pieniążków do koszyka na zbiórkę. Ja dałam jej dwa razy, poszła, wrzuciła, potem stoi przed mężem i prosi żeby dać jeszcze, więc mąż jej dał 1€, Emma poszła do koszyczka i wróciła z 10€
Znajomi prawie spadli z ławki ze śmiechu, chcieli dawać Emmie drobne żeby podmieniała na grubszą walutę
Mika - pięknie F koszyk niesie.
Rila - twarda babka z Ciebie, i dobrze. Nie możesz pozwolić trzem facetom, żeby Ci na głowę wchodzili.
Edysiek - dobrze, że Kinia ma się lepiej. Uroczo wygląda jako króliczek
Katjuszkooo - super, że na usg brzuszka nic poważnego nie wyszło. A co do kombinacji czopków i rurki, oby pomogły więcej niż raz!
Ja po zażyciu dwóch febrisanów zebrałam się w sobie i popełniłam: sernik o smaku migdałowym, mazurek, rosół na obiad, sałatkę warzywną i żurek a w międzyczasie wyprawę do kościoła.
Mam ochotę położyć się i nie wstać
A tu jeszcze godzina krócej spania
Częstuję serniczkiem i idę spać
E w kościele była grzeczna. Najbardziej podobało jej się wrzucenie pieniążków do koszyka na zbiórkę. Ja dałam jej dwa razy, poszła, wrzuciła, potem stoi przed mężem i prosi żeby dać jeszcze, więc mąż jej dał 1€, Emma poszła do koszyczka i wróciła z 10€
Znajomi prawie spadli z ławki ze śmiechu, chcieli dawać Emmie drobne żeby podmieniała na grubszą walutę
Mika - pięknie F koszyk niesie.
Rila - twarda babka z Ciebie, i dobrze. Nie możesz pozwolić trzem facetom, żeby Ci na głowę wchodzili.
Edysiek - dobrze, że Kinia ma się lepiej. Uroczo wygląda jako króliczek
Katjuszkooo - super, że na usg brzuszka nic poważnego nie wyszło. A co do kombinacji czopków i rurki, oby pomogły więcej niż raz!
Ja po zażyciu dwóch febrisanów zebrałam się w sobie i popełniłam: sernik o smaku migdałowym, mazurek, rosół na obiad, sałatkę warzywną i żurek a w międzyczasie wyprawę do kościoła.
Mam ochotę położyć się i nie wstać
A tu jeszcze godzina krócej spania
Częstuję serniczkiem i idę spać
Załączniki
Ostatnia edycja:
Edysiek
odkrywca
Jak tam dzieci po zmianie czasu? Moja padła przed 20, ale w dzień spała pół godziny. A potem jeszcze mieliśmy gości to się wymęczyła.
Jutro siedzimy w domu sami, w końcu trochę odpoczynku.
Jutro siedzimy w domu sami, w końcu trochę odpoczynku.
F padł o 20:30 na nowy czas. W ciagu dnia spał prawie 3 godziny. Szok, jednak nie ma sie co dziwić bo sie bidulek meczy z zatkanym nosem juz chyba z 4 dzień. Inhalator niestety zło konieczne, sól morska w sprayu nie pomaga, olbas oil na wrzątku też szału nie ma, aromactiv przyklejony prawie cały czas - no nic mu nie pomaga.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
madzikm76
Zmiana czasu całkiem ok. Emma wstała przed 10 - szok. W ciągu dnia spała tylko 40 minut, więc jak na nią krótko, ale byli goście więc nie ma się co dziwić. Teraz właśnie ją usypiam ale coś ciężko idzie. Wyszalała się z kuzynostwem, że aż miała całą mokrą głowę, to teraz ciężko się jej wyciszyć.
Ja obżarta i padnięta. Dobrze, że jutro tylko jeden znajomy przychodzi, pomoże nam zjeść żurek bo mi się za dużo zrobiło.
Ja obżarta i padnięta. Dobrze, że jutro tylko jeden znajomy przychodzi, pomoże nam zjeść żurek bo mi się za dużo zrobiło.
Ostatnia edycja:
Edysiek
odkrywca
DJMka 100 lat dla L. :-)
madzikm76
DjMka - wszystkiego najlepszego dla największej łobuziary na forum . Oby wyrzuciła troszkę nsa na luz i dała odpocząć mamie
reklama