reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agunia - wszystkiego najlepszego dla mego przyszłego zięcia!!!! Niech rośnie duży i wesoły na pociechę przyszłej żony!!!! :)

E w kościele była grzeczna. Najbardziej podobało jej się wrzucenie pieniążków do koszyka na zbiórkę. Ja dałam jej dwa razy, poszła, wrzuciła, potem stoi przed mężem i prosi żeby dać jeszcze, więc mąż jej dał 1€, Emma poszła do koszyczka i wróciła z 10€ :-D:-D
Znajomi prawie spadli z ławki ze śmiechu, chcieli dawać Emmie drobne żeby podmieniała na grubszą walutę ;)

Mika - pięknie F koszyk niesie.

Rila - twarda babka z Ciebie, i dobrze. Nie możesz pozwolić trzem facetom, żeby Ci na głowę wchodzili.

Edysiek - dobrze, że Kinia ma się lepiej. Uroczo wygląda jako króliczek:tak:

Katjuszkooo - super, że na usg brzuszka nic poważnego nie wyszło. A co do kombinacji czopków i rurki, oby pomogły więcej niż raz!

Ja po zażyciu dwóch febrisanów zebrałam się w sobie i popełniłam: sernik o smaku migdałowym, mazurek, rosół na obiad, sałatkę warzywną i żurek a w międzyczasie wyprawę do kościoła.
Mam ochotę położyć się i nie wstać
A tu jeszcze godzina krócej spania:baffled:

Częstuję serniczkiem i idę spać

JPEG_20160326_223635_687019081.jpg

Załączniki

• JPEG_20160326_223635_687019081.jpg
    JPEG_20160326_223635_687019081.jpg
    425,8 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Dziękuję bardzo za życzenia w imieniu Julka. Właśnie szykujemy się do imprezy, bo niedługo przychodzą goście. Może jutro uda mi się do Was zajrzeć na dłużej i powrócić do foremkowego życia.

Wesołych Świąt!!!

Jak tam dzieci po zmianie czasu? Moja padła przed 20, ale w dzień spała pół godziny. A potem jeszcze mieliśmy gości to się wymęczyła.
Jutro siedzimy w domu sami, w końcu trochę odpoczynku.

F padł o 20:30 na nowy czas. W ciagu dnia spał prawie 3 godziny. Szok, jednak nie ma sie co dziwić bo sie bidulek meczy z zatkanym nosem juz chyba z 4 dzień. Inhalator niestety zło konieczne, sól morska w sprayu nie pomaga, olbas oil na wrzątku też szału nie ma, aromactiv przyklejony prawie cały czas - no nic mu nie pomaga.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Zmiana czasu całkiem ok. Emma wstała przed 10 - szok. W ciągu dnia spała tylko 40 minut, więc jak na nią krótko, ale byli goście więc nie ma się co dziwić. Teraz właśnie ją usypiam ale coś ciężko idzie. Wyszalała się z kuzynostwem, że aż miała całą mokrą głowę, to teraz ciężko się jej wyciszyć.
Ja obżarta i padnięta. Dobrze, że jutro tylko jeden znajomy przychodzi, pomoże nam zjeść żurek bo mi się za dużo zrobiło.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry