reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Rila ja to jestem pełna podziwu, że udało Ci sie tak długo chłopców utrzymać w kojcu. Pisałaś chyba, że do dwóch godzin ? W każdym bądź razie teraz poczuli "wolność" to dopiero Wam się zacznie.

Słuchajcie byłam w kościele z F [emoji849] tak mu sie podobało, że ugoniony po kościele stwierdził, że czas iść za ołtarz. Mnie się trochę mniej podobało [emoji15], każde wzięcie za rękę kończyło się "ja siam" okupione oczywiście mega rykiem. Wiem, że to, że dzieci biegają po kościele księżom nie przeszkadza, wręcz namawiają żeby dzieci zabierać ale wzrok tych MOHEROWYCH BERETÓW - jakby mógł to by zabijał. Jutro robię kolejne podejście, jeśli będzie tak samo ( a nie spodziewam sie cudów) to nas tam szybko raZem nie zobaczą [emoji854]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Zdrowych i spokojnych Świąt :-)

Z wczoraj nie spala w ciągu dnia więcej niż 15 min ciągiem. Z powodu bólu brzucha oczywiście... usg nic nie pokazało poza dużym zagazowaniem.

Czopki nic nie dają, zupełnie. Ale... ale w połączeniu z rurką super, bo wczoraj w końcu rurka zadziałała jak trzeba. Zeszło tyle gazów ze w szoku byłam. Jak juz w końcu zasnęła na mnie o 22 to ją przelozylam o 23 i spala na brzuchu do.. 4. Potem zjadła i zasnęła po pół godz. Spala do 7. Także szok. Mój organizm był tak zdziwiony, że zasnąć nie mogłam..

Wesołych Świąt

20160326_093921.jpg

Załączniki

• 20160326_093921.jpg
    20160326_093921.jpg
    522,3 KB · Wyświetleń: 424
Katjuszko mi zajęło troszkę czasu za nim nauczyłam się dobrze masować brzuszek przed rurką. Zasze są jakieś filmiki a tu z wiadomych względów nie może być. Ja masowalam zawsze okrągłym ruchami ku dołowi. Być może też tak robisz. Fajnie, że pomogło i oby pomagało nadal.

Zdrowych i spokojnych Świąt "forumki" no i słoneczka :)
Rila spokoju :) u nas teściowa już króluje więc ... dobrze, że jest słonko to idziemy na ogród.

Ps. My dzis na nogach od 5:00 - mina Tatusia bezcenna

Dobry dzień
Życzę wszystkim foremkom i ich rodzinom Wesołych Świąt Wielkanocnych!

Truskawkowa - da się? Da się :)

Rila - witaj w świecie dzieci na wolności. To okrutny świat gdzie ciężko czasem umyć zęby a co dopiero ugotować obiad ;)

Wczoraj zbierało mnie przeziębienie więc dobry mąż spał z dzieckiem, żebym się wyspała. Poszłam spać o 23, zasnęłam chyba około pierwszej bo tak mnie w nosie kręciło, obudziłam się i 6:30 z bólem głowy, gardła i katarem:realmad:
Niech żyją święta...
I chęć gotowania i pieczenia:confused2:

Madzik ja wlasnie zrobilam udka w zurawinie, jeszcze salatka makaronowa i wolne...haha sprzatanie chatki po bieudolnym zakupie zmuwarki. Ale....dla relaksu za godz mam fryzjera:-)

Oj tak, zaczęło się... Teraz trzeba nowe zasady wprowadzić :-)

Katjuszka - dobrze że usg nic nie wykazało. Może przyczyną braku snu u Z jest cały czas brzuszek. Spróbuj jeszcze ciepłych okładów i ewentualnie ciepłych kąpieli. Moja koleżanka kąpie swoje maleństwo 3x dziennie bo to odpręża i pomaga w odgazowaniu. No i ta rurka skoro przyniosła efekt to znaczy że warto próbować.

reklama
Madzikm zdrówka! !!

Truskawkowa miłego odprężenia U fryzjera :)

Mika to podobnie jak u nas. Byłam z chłopakami jajka święcić i nikt nie krzyczał głośniej od H :zawstydzona/y: nie to że płakał tylko gadał głośno śpiewał chciał świece zdmuchiwać po ławce chodził skakał a że widownia była spora to popisywał się jeszcze bardziej :dry:. Najgorzej że wszelkie próby uciszenia kończyły się jeszcze głośniejszym krzykiem.

Do góry