reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzisiaj muszę pochwalić mojego F bo w kościele zachowywał sie bardzo przyzwoicie, pomijając fakt, że rozbawił pół kościoła do łez to już inna bajka. Była zmiana warty przy grobie i F krokiem defiladowym wyszedł za żołnierzami z Kościoła, potem na rypnął na kolana i szedł do krzyża [emoji854]wesoło było ale przynajmniej nie ryczał i nie darł sie "ja siam".

Zdrówka dla chorowitków.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Wyrobiłam się ze wszystkim, teraz chwila relaksu.

Rila i co postanowione? Zostajecie w domu? Szykowałaś coś?

Madzik zdrówka. Mnie kaszel męczy i to najbardziej w nocy.

Katjuszka oby więcej było takich nocy.

Kinga dzisiaj w kościele grzeczna była, ale to 10 minut więc dlatego.
Jutro jak pogoda dopisze to pójdziemy postać na dworze.
Mała już można powiedzieć, że zdrowa. Na dwór wychodzi codziennie, tylko 1 dnia choroby nie była.

Jak już może zauważyłyście twarda ze mnie sztuka i jak coś powiem to rzadko zmieniam zdanie. Nic nie przygotowuję i nie idziemy jutro nigdzie! Temat zamknięty i generalnie nawet nie pomyślałam żeby to ponownie przedyskutować.
Dziś byłam rano u rodziców więc M robił swoje a potem po drzemce on pojechał do swoich rodziców a ja przez 3h robiłam porządki u chłopaków w szafach i zabawach, potem odkurzanie, prasowanie i pranie, itd i teraz czekam na ich powrót. Ledwo żyję ale przynajmniej w końcu zrobiłam to co id 2 miesięcy chciałam!

A niby czemu :-) w lodówce to co zwykle więc z głodu nie umrzemy. Jedyne co to będę rosół z perliczki jutro dla maluchów robiła to pewnie zjemy.

Katjuszko ciesze sie ze nocka lepsza.
Dla chorowitek duzo zdrowka, oby szybko minelo.
U nas kościół tez jakiejs furory nie zeobil. Bardziej inne koszyczki do swieconki byly w zakresie wiekszego zainteresowania. No i szykowanie naszego koszyczka i pisanek :-)

Dziewczyny życzę Wam SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIAT W GRONIE NAJBLIŻSZYCH
2d1a72c706d4116826a42a23707712c6.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry