reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja piorę i prasuje a o jedzeniu i obiedzie nawet myśleć nie chcę po dwóch dniach ciągłego siedzenia przy stole - dzisiaj detoks ;)

Szczerze to nie chce Was męczyć moimi problemami które toczą się wokół jednego.
A dwa to nawet mi się juz i tym pisać nie chce :-( a świąt to nie miałam za bardzo, choć wczoraj dziewczynki były bardzo ok.

Ja też piorę i ogarniam po świętach zaległości. F nawet znośny ale ma te swoje humorki. Jedzeniowo dalej na bakier i nos cały czas zatkany.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja się przejadłam. Mąż dalej lekko niedomaga. Emma robi kupy że szkoda gadać, minimum trzy razy dziennie do wanny a prania tyle że masakra. Siedzę w pracy po rewelacyjnej nocce z małą...ilość przespanych godzin...może trzy. Emma wchodzi w etap jakichś dziwnych lęków, skuczy w nocy jak psiak, siada i woła na zmianę mama, tata. Dziś w nocy dwa razy robiła zrywkę z łóżka, na czworaka na totalnym śpiochu:baffled:
Na dodatek mąż mi przed chwilą zadzwonił, że tak mu się coś nie podobała świeżość oddechu Emmy, poświecił jej do gardła a migdałki w białym nalocie.
Jutro rano lekarz
Już widzę jak się odzywają geny mojego męża, który jako dziecko i potem jako dorosły był wiecznie chory, jedna ropna angina za drugą póki nie usunął migdałków:confused2:

Madzik zdrowka dla E.

Ja sie dzis wkurzylam...3 dni zakrapialam starszakowi oczy bo dzis okulista i co??pani ma jelitowke, wizyta odwolana, moze w piatek da rade.....super.

reklama
Do góry