reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka, mieliśmy takie krzesełko. O. poodkrecal śrubki trzymające siedzisko w ramię, po czym je zgubil i parę dni temu wyrzuciłem je, bo generalnie służyło mu do akrobacji a nie siedzenia.

reklama
Viltutti moją nie posądzam o taką bystrość,raczej wcześniej się połamie niż Ona je rozbierze na części pierwsze;-) ;)
Muszę jechać po niedzieli kazać zwiększyć torta bo za małego zamówiłam.

Mika w PL masz więcej swobody to pewnie korzystaj,do mnie dziś fryzjerka przyszła do domu ze swoją trzyletnią córką,plus dwoje moich i była masakra,gonili po domu i roznosili te moje zcięte włosy,i tyle w temacie chęci kobiecej rozrywki;-) ;)

Cały tydzień mała kiepsko spała, ale dzisiaj przeszła samą siebie, budziła się co chwilę, płakała, tak przez całą noc. Wstała, o 7, a wydaje mi się jakbym wcale nie spała :baffled:

Niby dzieci coraz starsze i powinny pieknie nockę spać.
Od kilku dni brak słońca,szaro nie nastraja mnie ta pogoda do niczego.

reklama
No to ja tez się do klubu zapisuje. Caly tydzien spał bez szału a wczoraj zasnal 21:30 a od 24 juz poplakiwal i o 3:30 pobudka do 6:00. O 9:30 wstalismy i teraz dopiero drzemka. Jestem zombi dzisiaj i strasze wygladem.

Do góry