TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Wdech...wydech...wdech...wydech.......No to jadę!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej!
jejku, troche napisałyscie! ja mialam taki mlyn w pracy, ze nawet do Was napisac nie moglam... jakos tak sie dzis czulam jakby troche w glowie sie krecilo, czasem to tak sie zawieszalam, ale juz w domciu jestem!
Truskawkowa nie martw sie- bedzie dobrze, koniecznie napisz jak wrocisz!
Pamietacie jak Wam pisalam, ze 2 dni mnie brzuch ciagnal? juz dzis mnie nie boli, jak reka odjal, nie wiem dlaczego tak poprostu, ale mam wizyte we wtorek, wiec powiem o tym
A ja dzis zaczynam 14 tydzien, tzn zaczynam 15, a skonczylam 14, nie? dobrze mowie?
ja to wam powiem, ze sie dzis rano zwazylam i jak przed ciaza bylo ok 65,5 to teraz 65,1, czyli nic nie przytylam, nie wiem, czy to dobrze, bo dobrze jem, tzn nie rzygam itp, ale znowu nie mam mega apetytu, a mieso mogloby dla mnie nie istniec!
Przesyłąm buziaczki i piszcie dziewczynki co u Was!