reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszka to dobrze ze u Was nic poważnego.
Madzikm zazdroszczę :-)
Edysiek super masz coreczki!
Chorowitkom życzę zdrowia!
U nas poki co -5. Ale planow mamy dziś sporo wiec kombinezon wlozymy i zima nie straszna ;-)

Madzik, my po przeprowadzce też obsiedlilismy od razu O. w swoim pokoju i na początku miałam wyrzuty sumienia że jak tak można dziecko porzucić itp.
U nas zdarzyło się już kilka nocy bez pobudki, ale raczej norma jest ze że 2 razy się Budzi. Ale biorąc pod uwagę że przez pierwszy rok życia robił to mniej więcej co 45 minut, to nie śmiem narzekać na obecny stan rzeczy.

U nas też -7

Madzik wstala? Działasz na mnie motywująco, właśnie miałam w nocy przemyślenia czy młodej samej nie zacząć zostawiać jak juz się skończy ta jej choroba..

No i ja dalej jestem w czarnej... młoda dwa razy tak się kaszlem zanosila takim plytkim w nocy ze syrop szedł w ruch. Tylko pytam skąd skoro osluchowo czysto, bez kataru?
Do tego jeczala pół nocy tak ze w zasadzie poszliśmy porządnie spać o 2. Po nurofenie i tonie maści.
Ponieważ ja oddychać nie mogę to wstałam...a ona nadal śpi..

Jeszcze m mnie wczoraj dobił, bo będąc osoba która nie widzi nawet jak z blondu zrobię rudy zapytał czemu mi tak brzuch wisi... ja pitole

Wstala.. zobaczymy w jakim stanie będzie.. ehh

Loka Ty się przyznaj, że wróciłas nie dlatego że nagle masz czas tylko dlatego, że w końcu wątek znalazłaś ;-) żartuje oczywiście, fajnie, że wróciłas

Edysiek jak po imprezie? I jak dziewczyny?
A dobrze wychowana to i siostrę kocha :-) poza tym to już jest taka różnica wieku, że się instynkt opiekuńczy włącza

Zuzanka jesteś gdzieś? Jak Ty się czujesz?

Auliya wsiakla... co u Was??

Madziolina tez wsiakla

U nas też -7 i delikatnie pruszy śnieżek [emoji6]

Katjuszka - współczuje Wam, całej trójce a najbardziej K bo Bidulka w najgorszej sytuacji.

Idę na paznokcie - pózniej Was nadrobię [emoji8]

reklama
MADZIKM haha,Emma chciała się uwolnić od rodziców i dobrze jej samej,super.

KATJUSZKA współczuję,aż nie do uwierzenia że zęby potrafię takie cuda robić,oby to tylko zęby a nie jakas infekcja ukryta albo coś.

TRUSKAWKOWA u mnie -6 a rano jak m wychodził było -10,szkoda ze śniegu nie ma tylko przerazliwie zimny wiatr.

EDYSIEK i tak jesteś w lepszej sytuacji bo moja pójdzie do pokoju z bratem,pół nastolatek i przedszkolanka to może być wybuchowa mieszanka,dlatego się nie bedę śpieszyć z przenosinami.Swoje pokoje będę mieć jak wróce do pracy i będe pracować na spłątę kredytu,czyli za jakieś 5lat.Bo czeka nas robienie pokoju z pomieszczenia gospodarczego czyli inwestycja na jakieś 50tyś

DJMKA teoria z zębami jest jak z zatokami,według medycyny dzieci poniżej 3r nie mają zatok a moja ma na 99%zapchane zatoki.Ty pisałaś o jakiś kropelkach na zatoki,sinupret chyba?używałąś ich?

My do lekarza nie poszliśmy,nie ma gorączki,kaszel sporadycznie tylko ten nos furczący a raczej zatoki,w nowy rok bede u kuzynki to poproszę zeby ją osłuchałą i oglądła bo jest lekarzem.

Do góry